Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Crystal Clear Special Plug Anal Trainer var 1

Crystal Clear Special Plug Anal Trainer

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Crystal Clear Special Plug Anal Trainer er en gjennomsiktig analplugg for både begynnere og erfarne innenfor analstimulasjon.   Er det første gang du prøver analstimulasjon, kan du bruke spissen av denne Crystal Clear Special Plug, for å venne deg til følelsen. Er du derimod erfaren, kan du bruke den midterste og nederste del av pluggen.   Crystal Clear Special Plug er laget av et fast gelémateriale og er kjegleformet med tre 'trinn'. Første og minste trinn har en diameter på 1,5 cm og 2,8 cm. Mellomste trinn er 2,5 cm og 4 cm, mens nederste og største trinn er mellom 3,4 cm og 4,5 cm.   Ved bruk av et glidemiddel vil innføringen av din Crystal Clear Special Plug bli lettere og mere behagelig. Derfor anbefaler vi at du bruker Aquaglide Anal, eller et annet vannbasert glidemiddel til analt bruk.   Special Plug har en innbygget fot, som gjør den enklere å styre, og som sikrer at den ikke kommer for langt opp.   Husk å rengjøre Special Pluggen din grundig etter bruk så du er sikret en god hygiene. Rengjør den med varmt vann og bruk evt. en Sexleketøys Rengjøring for et enda bedre resultat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd
Xxx - 4. jul. 2018
Jeg har aldri hatt anal sex, men er nysgjerrig på det. Samtidig er jeg så redd for at det skal gjøre vondt. Tenkte det kunne være en god ide å bare prøve meg fram på egenhånd først før jeg går et skritt videre. Veldig fin størrelse og bra gli med glidemiddel.
Produktet er stille, vertinnen er ikke det!
Anonymous - 13. mar. 2024
Etter den lille nybegynnernålen var jeg litt i tvil om hva slags nål jeg skulle prøve. Som den gjerrigknarken jeg er, tenkte jeg at jeg kunne kombinere et par av de neste størrelsene. Det stemmer absolutt. Så det er litt øvelse i vente. Etter et par gangers bruk savnet jeg på en måte at skaftet skulle fungere som sugekopp. Det kommer til å bli bra.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Spill på flere nivåer.
Anonymous - 7. sep. 2018
Jeg er ny på analsex og leker selv, og dette er min aller første butplug. Det er flott fordi du kan bestemme hvilket nivå du vil ta. Du kan dele pluggen inn i 3 nivåer etter hvert som den blir bredere og bredere, så det er lett å finne ut hvor grensen din går. Perfekt som forspill før sex. Veldig fornøyd!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful