Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
NMC Curved Passion Realistisk Dildo var 1

NMC Curved Passion Realistisk Dildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Uansett om du foretrekker vaginal eller anal stimuli, lek alene uten å måtte bruke hendene, eller pirrende parleker - da kan Curved Passion dildoen helt sikkert tilfredsstille deg.

Det buede designet gjør at den er enkel å vinkle, så den trekker akkurat der hvor det føles best. Den er både ideell til pirrende stimuli av hennes G-punkt, og til intens prostatastimuli for ham.

Dildoen har et realistisk utseende med årer langs skaftet, et markert penishode og naturtro testikler. Med sugekoppen i bunnen kan den festes til alle glatte og flate overflater, så du kan nyte dildoen uten å måtte hjelpe til med hendene.

NMC Curved Passion er fri for ftalater. Den er 21 cm lang, hvor 17 cm kan føres inn. Dildoen har en diameter på 4 cm på sitt bredeste punkt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig
Classy123 - 13. oct. 2019
Alt i alt en kjempe god dildo i forhold til prisen. Den er god fast i materialet samtidig som den er bøyelig. Det bøyde skaftet gjør at den treffer de riktige stedene både når man fester den på vegg eller gulv. Den er forholdsvis tynn i tuppen som gjør at den ikke trenger oppvarming før man bruker den verken vaginalt eller analt
Beste sexleketųy jeg har prųvd!
alias - 12. aug. 2021
Elsker den! Skulle ųnske jeg hadde kjųpt en tidligere! Penetrasjon er noe av det som tenner meg mest og det er helt perfekt i kombinasjon med for eksempel en Satisfyer. I tillegg kan jeg bruke den sammen med min partner. Vi har snakket flere ganger om å ha en trekant, hvor det mest pirrende for meg ville vęrt å ha 2 av han. Nå kan vi etterligne en trekant på et hav av forskjellige måter.
0
Anmeldelse
Dildo - 24. apr. 2020
Det er helt ubrukelig, kanten er for på hodet på penis. Kaste den rett i sųpla.
0
Rett og slett en god dildo
Tine - 30. sep. 2019
Kan brukes på så mange måter på grunn av sugekoppen. Sugekoppen kan også festes på veggfliser
0
Vęr realistisk
Thomas - 25. jul. 2019
Dildoen har et realistisk utseende med tydelige blodårer ... Sugekoppen fungerer som den skal, og festes perfekt til flisene på badet og tregulvet i stue/soverom. Dildoen ble kjųpt til min kone og jeg .. min kone er ganske fornųyd med "fyren" ... For analsex på meg er den noen få cm for lang til å bunne, men kan absolutt brukes og anbefales..
0
Fornøyd.
Anonymous - 13. mar. 2024
Takket være utformingen melker den prostataen veldig godt. For tiden i regelmessig bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Jeg likte...
Anonymous - 11. dec. 2018
og var akkurat det jeg forventet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En tøff tur
Anonymous - 12. apr. 2019
Denne dildoen er en hardhitter, da den sterke sugekoppen er enkel å feste på f.eks. baderomsveggen og ikke løsner midt i en økt. Som mann har jeg brukt dildoen til analsex, der det passende buede hodet kiler forsiktig på prostata. Materialet er stivt og har en litt skarp egenlukt. Lukten avtar imidlertid mellom hver vask. Formen er helt perfekt for meg: Det er tykkelse og lengde, men i rimelige mengder. Et spesielt pluss er formen på glansen, som presser behagelig inn i prostata ved hvert støt. Skaftet har også en passende mengde kurver. Jeg anbefaler denne typen dildo som et grunnleggende sexleketøy for alle. Den er enkel å bruke, for eksempel i dusjen eller på en stol. Et utmerket valg!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En flott, kunstig penis for allsidig lek og nytelse.
Anonymous - 1. aug. 2020
En deilig myk og fleksibel dildo med akkurat passe størrelse. Den buede formen passer godt til analsex, og den myke tungen og skaftkurvene gnir på en behagelig måte. Den sterke sugekoppen sørger for at staven ikke løsner midt i en økt. Fungerer godt på for eksempel en flislagt vegg, og denne dildoen er en fornøyelse å knele foran. Passer også med stropp på sele for pegging-leker. En allsidig dildo som gir mye for pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Perfekt
Anonymous - 9. nov. 2019
Ganske stor, men helt perfekt. Gjorde jobben uten problemer ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful