Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Dame Products EVA Håndfri Vibrator var 1

Dame Products EVA Håndfri Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

EVA fra Dame Products er en unik vibrator som stimulerer hennes klitoris mens dere har sex.

Det er den første håndfrie klitorisvibrator. Vibratoren plasseres på klitoris og de to fleksible "vingene" plasseres deretter på innsiden av hver av de ytre kjønnsleppene. Vingene presser litt utover, som gjør at den holder seg selv på plass.

EVA har tre vibrasjonsmuligheter som enkelt styres med en knapp foran på vibratoren. Den kan benyttes i mange forskjellige stillinger, og takket være den hendige lille størrelsen gir den en god og effektiv stimulasjon. Vibratoren er laget i medisinsk silikon og den er vannavvisende, så den kan benyttes i dusjen. Den kan derfor ikke benyttes i badekaret, da den ikke må nedsenkes under vann. EVA er oppladbar, og det følger med USB-kabel og adapter. Etter full oppladning kan den kjøre i opp til fem timer på laveste vibrasjonsnivå, og en time på det høyeste nivå. Den gjøres enkelt ren ved å bruke en sexleketøysrengjøring og etterfølgende skylles lett under varmt vann.

Den er allerede en hit i utlandet, og har blitt omtalt av medier som Huffington Post, Wired, Buzz Feed og Cosmopolitan.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nesten helt håndfri
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin liten vibrator med gode intensjoner. Jeg klarer ikke helt å få den til å sitte fast av seg selv, men jeg øver fortsatt. Den er imidlertid ganske kinky å leke med, og når jeg eller partneren min har en finger på den, nyter jeg vibrasjonene og får noen herlige orgasmer.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Faller lett av
Anonymous - 8. jun. 2017
Hvis du er heldig nok til å plassere den riktig, vil den uansett falle av i løpet av veldig kort tid. Så vi kan ikke bruke den som tiltenkt ...... Men vi finner en måte å bruke den på.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Søt liten sak
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes ideen med Eva er kjempebra, men den er litt sin egen, i den forstand at det å få den til å sitte og bli sittende der den er tiltenkt, det er litt av en oppgave, men det hjelper når jeg er litt hoven på de ytre kjønnsleppene, da holder den seg faktisk på plass. Litt tålmodighet med den i det lange løp anbefales fra min side.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Lett å ta med seg på reise
Anonymous - 13. mar. 2024
Den håndfrie EVA-vibratoren er ikke så håndfri likevel ... Det tar litt tid å få "armene" til å sitte riktig, og når den først er på plass, tar det ikke lang tid før den er ute igjen. På den annen side er den liten og diskret å ta med på ferie. Den kan holdes på plass med en finger eller to, vibrasjonene er ganske kraftige, og den er relativt stille under dynen (uten dyne bråker den litt).
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful