Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Dillio Realistisk Dildo 20 cm var 1

Dillio Realistisk Dildo 20 cm

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 419,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Når sexleketøyet gjerne skal være fargerikt, så er den 20 cm lange Dillio dildoen det perfekte valget. 

Fremstilt i spesielt utviklet PVC, som har en myk overflate, men som fortsatt er passe hard til å gi målrettet tilfredsstillelse.

Med krumning, slik at den stimulerer G-punktet ditt helt perfekt.

Markert penishode, tydelige årer og livaktige detaljer bidrar til den naturtroe følelsen, uavhengig av om du benytter dildoen analt eller vaginalt.

Sett fast den store sugekoppen og bruk den håndfritt til frekk solo-hygge f.eks. i dusjen og i badekarret eller inviter partneren din med, og eksperimenter med den lekre Dillio dildoen til forspill eller i favorittseletøyet deres.

MerkeDillio
Produkt vekt (g)360
Full lengde (cm)20
Innførbar lengde (cm)18.5
Diameter (cm)4.8
PrimærmaterialePVC
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU16771
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt skuffende, men gjųr jobben OK.
hs - 28. oct. 2020
Med tanke på at den er i kategorien myk dildo syntes jeg den er veldig fast i forhold til ColourSoft Soft dildo som er deilig myk og fleksibel, sugekoppen glir lett hvis du ikke fųrer den inn direkte opp og ned. den har også en liten åpning ved urinrųret som er litt vanskelig å rengjųre. Men ellers har den en fin tekstur og fųles flott når du starter, men hadde vęrt bedre om den var litt mer fleksibel.
0
Lukter vondt, men fungerer!
mannen - 14. mar. 2020
Det lukter og fortsetter å lukte! Men den er myk og hard på samme tid. Så etter litt glidemiddel, oppvarming og avslapping glir den helt til bunns ... hos oss begge med stųnn!
0
Kast den ut fųr du bruker den
Maria - 12. nov. 2018
Har ikke brukt den i det hele tatt, lukter vilt syntetisk, til tross for flere forsųk på vask, så har kastet den fųr den ble brukt. Virkelig vond lukt, som er smittsom fra der den er oppbevart. Anbefales ikke
0
Overraskende god passform
Bobby - 7. nov. 2018
Jeg hater rosa! Men i dette tilfellet er jeg glad jeg kjųpte produktet. I tillegg til å lukte litt mystisk, er tekstur og hardhet/mykhet utmerket! For den erfarne analsexelskeren er dette uten tvil en av de beste dildoer noensinne. Sugekoppen er kraftig, og materialet gir etter der det skal og holder styrken der det skal. Skulle ųnske den ble produsert i flere stųrrelser, slik at du kunne nyte dette materialet til oppvarming og på noe litt tyngre.
0
Stort, men bra
Persillegartneren - 17. sep. 2018
Ble litt nervųs fųrste gang jeg så den, men vi er nå blitt veldig gode venner. Den er stor, så litt oppvarming må til, men når den er "over" er det en dildo som masserer helt inn og ut og bųyningen gjųr at den treffer rett ved P-punktet. Samboeren min elsker også å bli fylt godt ut av den, så vi krangler om den :-) Den glir godt inn og er lett å rengjųre ... Men alt i alt et produkt som kan anbefales Kanskje vi burde få oss en til :-)
0
Dillio dildo :D
Anonymous - 7. jul. 2021
Pris, kvalitet og størrelse som matcher!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Rosa dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har allerede en 9 "dildo av samme modell, og jeg fikk denne til kjæresten min som reisekompis. Veldig høy kvalitet og behagelig materiale og mange orgasmer for damen min.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En sjenerøs dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Førsteinntrykket av dildoen er godt; den er myk, fleksibel, men fast. Først mistenkte jeg at jeg hadde kjøpt et for stort leketøy, men jeg tok feil. En avslappet holdning, nok glidemiddel og gode ting kommer. På gulvet holdt sugekoppen i det minste dildoen godt på plass. Jeg gleder meg til å teste hvordan den fester seg på veggen...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kjøp NÅ!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fikk den nettopp hjem og hadde ikke tenkt å skrive noe, men nå er det faen meg verdt det. Hvis du er på utkikk etter noe som kan erstatte sexlivet ditt uten en partner, tar denne prisen.... Fyller deg opp og gir deg den beste opplevelsen! Hvis du har tenkt å leve som singel en stund, er dette noe du må ha i garderoben din, kjøp nå....
Maskinoversettelse fra sinful.se
Stor og vakker
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen har dimensjoner som mitt eget utstyr, men er litt mykere. Kvinnen min, som er liten og spinkel, likte den veldig godt. Mykheten gjør at den tilpasser seg litt til kvinnens anatomi. Det faktum at den kan bøyes og bøyes under bruk, bidro mye til nytelsen. Sterk lukt er et minus, men så lenge den brukes i de nedre regionene, er det ikke noe problem. Det anbefales å bruke glidemiddel.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful