Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Dobbel Penisring med Vibrator var 1

Dobbel Penisring med Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter en effektiv og pirrende penisring, som både kan brukes under samleie og onani? Så er denne Dobbel Penisringen Med Vibrator ideell for deg. Den består av en ring som plasseres ved roten av penisen, og en ring som settes omkring pungen. Øverst har den en kraftig vibrator som bortskjemmer både deg og din partner.   Vibrasjonene styres enkelt med knappen i enden av vibratoren, og du kan la deg bortskjemmes av 7 forskjellige vibrasjonsprogram for enda større nytelse.   Dobbel Penisring Med Vibrator er vanntett og kan brukes av menn i alle aldre og størrelser, som ønsker en hardere og mere fyldig ereksjon. Ringene er lavgt av et fleksibelt materiale, som kan stekkes og den er derfor serligt velegnet hvis det er første gang du skal prøve en penisring med vibrator.   Merk: Dobbel Penisring Med Vibrator bruker 3 stk. LR44 batterier, som medfølger i pakken.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et friskt pust til sexlivet ditt.
Anonymous - 11. dec. 2014
Kjæresten hennes har lenge hatt lyst til å prøve sex med en vibrerende penisring. Det var veldig gøy å prøve, og hun fikk en veldig intens orgasme. Jeg vil imidlertid si at man som mann må venne seg til følelsen, men jeg kommer definitivt til å bruke den igjen når hun trenger litt ekstra velvære ;) Selve penisringen er av ganske god kvalitet for pengene.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful