Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Belladonnas Magic Hand Svart var 1

Belladonnas Magic Hand Svart

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Belladonnas Magic Hand er en nesten 30 cm lang fistinghånd, som kan brukes både vaginalt og analt.

Fistinghånden er ideell til deg som ønsker en virkelig frekk og fyldig fisting. Hånden er en tro kopi av den tidligere amerikanske pornostjernen Belladonna.

Den har en spiss form, som gjør det enklere å føre den inn gradvist. Vi anbefaler å benytte den sammen med en fistinggel, som er ekstra drøy i bruk og vil gjøre penetrasjonen mer enkel og behagelig.

Fistinghånden er laget i et mykt PVC og det spesielle antibakterielle Sil-A-Gel. Det er et materiale som er svært fleksibelt og føles naturtro. Den rengjøres enkelt med varmt vann og en rengjøringsspray.

Belladonna’s Magic Hand er 30 cm lang, hvor 16 cm er selve hånden. På det bredeste punktet er omkretsen ca. 20 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Utfordring for nybegynner
Tia - 27. jan. 2020
Dette er et godt produkt dersom man ønsker å prøve fisting. Det er lett å få inn, sammenlignet med en ekte hånd. Passelig størrelse for nybegynnere, men for den erfarne blir den nok litt liten. Alt i alt et godt produkt, kunne godt vært sugekopp i bunnen for å gjøre singel-lek enklere.
Bedre enn forventet
JC - 24. sep. 2020
Hvis ideen om fisting tenner deg, uansett hvilket hull, så er dette en flott leke å begynne med: det er godt å trene med til fisting faktisk blir mulig. Den er også veldig enkel å rengjųre etter bruk: bare hold den under den varmt vann og med litt såpe, så er den god som ny og klar til neste gang. Det skal likevel sies at håndleddet er litt mykt, så det er ikke så godt å presse mot. Bortsett fra det er den perfekt.
0
Sjarmerende design - Enkel å rengjųre - Bredere enn spesifisert
HoneyBunny - 16. apr. 2020
Designet er veldig fint, noe som gjųr det utrolig "sjarmerende". Vi er allerede veldig forelsket i den hjemme! Den er også fin og enkel å rengjųre. Den oppgitte diameteren er imidlertid feil! Et enkelt mål viser heller 6,5–6,7 cm i diameter. Merk at PVC-materialet ikke er så mykt og fleksibelt som en ekte hånd - så ta diameteren på alvor her.
0
Fisting sexleketųy
Arska - 1. sep. 2018
Materialet til sexleketųyet er med andre ord behagelig mykt.
0
Fantastisk
Solo - 14. mar. 2021
Det fųles helt maks å ha Belladonnas hånd i boksen min! Det fųles rett og slett fantastisk å ha henne fylle meg opp der!
0
Flott produkt
Anonymous - 9. sep. 2021
Krever gode forberedelser - men det er flott når det er satt inn og gir full tilfredsstillelse! Godt å tenke på at den er autentisk og en kopi av en ekte hånd/underarm.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful