Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Dolphin G-punktsvibrator var 1

Dolphin G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter en vanntett vibrator, som gir effektiv stimulering av G-punktet? Så kan vi trygt anbefale denne flotte blå Dolphin G-Punkts Vibrator!   Dolphin Vibratoreren har trinnløs vibrasjonsinstilling, slike at du selv kan styre akkurat hvor kraftig stimulasjon du vil ha. Du justerer vibrasjonsstyrken ved å dreiep på skrumekanismen på vibratorens brunn. Du kan hygge deg med denne vibratoren hvordu har lyst. - Den er nemlig vanntett, hvilket betyr du kan også ta den med deg inn i dusjen.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med vibratoren, slik at den blir mer behagelig å føre inn, og gir en bedre opplevelse ved bruk.   Dolphin G-Punkts vibrator krever 2 stk. AA batterier, som selges separat. Vibratoren har en total lengde på 18 cm, og en diameter på 3,4 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 1. apr. 2020
Nesten perfekt, men styrkeknappen må være det svake punktet. Den er litt for smal for enkel justering. Men fin look, fin struktur og passer både ham og henne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
veldig bra i alle henseender
Anonymous - 1. apr. 2020
ikke mye å kritisere. er veldig fin på alle måter bortsett fra en. knotten nederst er litt underdimensjonert og derfor ikke lett å holde styr på
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Guds gave til kvinner
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er min første vibrator/dildo. Og for en positiv og fantastisk opplevelse. Jeg har først begynt å utforske i en alder av 26 år. Og jeg har ikke blitt skuffet. Den gir de villeste klitorisorgasmer :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Orgasmegaranti hver gang!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Mega kule vibrasjoner! Kilder på alle de riktige stedene. Delfinen får ikke plass i små hull, men perfekt som vibrator for den ville!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flotte leker
Anonymous - 8. oct. 2016
Treffer akkurat der den skal, og vibrasjonsfunksjonen er prikken over i-en :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Gode vibrasjoner
Anonymous - 6. jul. 2017
Den første dildoen jeg eier. Den har vært god til å utforske meg selv. Den er imidlertid litt hard for meg, og "snuten" hjelper meg ikke så mye innvendig, så jeg bruker den stort sett bare som vibrator, men det er den ganske god til.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful