Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Double Devotion Penisring og Oppblåsbar Analplugg var 1

Double Devotion Penisring og Oppblåsbar Analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Double Devotion Penisring og Oppblåsbar Analplugg er ideell for alle menn som ønsker ekstra stimulasjon under sex og onani.   Double Devotion består av en penisring, som hjelper deg til å få en fastere og mere fyldig ereksjon, samt en oppblåsbar analplugg, som kan justeres i størrelsen, slik at den passer til deg. De to henger sammen med et pirrende kjede som stimulerer mellomkjøttet.   For å få den beste opplevelsen skal du bruke Double Devotion Penisring og Oppblåsbar Analplugg sammen med et vannbasert glidemiddel.   Merk: På grunn av størrelsen anbefales Double Devotion Penisring og Oppblåsbar Analplugg til deg som allerede har erfaring med analstimulasjon.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW!
Anonymous - 13. mar. 2024
Du store... Dette produktet kan bli din nye beste venn. Hvis jeg virkelig MÅ finne noe negativt, kan man risikere å klemme litt på testiklene innimellom, men så korrigerer man det og er tilbake i teksten etter 2 sekunder. Å bruke dette produktet er en av de mest intense følelsene jeg har opplevd på veldig, veldig lenge - et must for samleren. Et lite personlig tips; bruk den i dusjen i kombinasjon med en Fleshlight med dusjfeste (begge fås hos Sinful). Du kan takke meg senere Hvis jeg kunne sprenge karakterskalaen, ville jeg ha gjort det.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful