Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Douche Analdusj var 1

Oversikt

En god personlig hygiene er viktig ved eksperimentering med analstimuli. Ved å bruke Douche Analrenseren vil du få en friere og mer fornøyelig opplevelse, og du vil unngå ubehagelige overraskelser.   Analdusjen består av tre ulike skyllerør og en pumpe. De forskjellige skyllerørene gir ulike renseegenskaper. Hvert av rørene er respektivt buet, vinklet og rillet.   Pumpen kan inneholde 200 ml vann.   Hvordan bruke Douche Analrenseren: Fyll pumpen med lunkent vann. Klem på pumpen og vannet vil begynne å rense. Gå til toalettet og la vannet komme ut. Gjenta om nødvendig. Rengjør produktet med kokende vann.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rent og ryddig
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne gjør absolutt det den skal og jeg syntes det var fint at man fikk tre forskjellige dyser med litt forskjellig følelse. Det som trekker ned karakteren for meg er at det er en liten søm over dysene som jeg opplevde som litt forstyrrende ved innsetting, men ikke noe som er avgjørende.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
I all sin enkelhet er dette et flott rengjøringsmiddel. Den føles enkel å bruke og fyller sin funksjon. Anbefales for deg som bruker den av og til. For de som trenger dette ofte, er kanskje et mer avansert produkt bedre?
Maskinoversettelse fra sinful.se
Glatt og godt!
Anonymous - 8. jul. 2018
Eksemplarisk: akkurat riktig volum (<3dl) för smidig rengöring av ändtarmen (inte fullt lavenemang) lätt att diska och lätt att handha. Ett par tips: a) lös lite salt (0,9 procent salthalt i vattnet om du vill vara exakt, men det är inte supernoga) och silikonbaserat glidmedel varje gång du fyller den (med kroppsvarmt vatten). På så sätt irriterar du inte tarmen ifall du behöver göra många sköljningar (>3 stk), og den etterlater seg en tynn, litt antibakteriell film som bare gjør livet bedre under spillene etterpå. :) Hvis du spiller fylleleker, ikke bruk salt, ellers risikerer du at tarmene dine absorberer mer enn du ønsker for dagen. b) Du må presse hardere enn du tror for å presse ut alt vannet. Husk også å fortsette å presse - og hold trykket helt til du har dratt det helt ut! Hvis du slipper den for tidlig (mens den er inne i deg), vil den suge opp alt du har i tarmen. Det betyr bare mer oppvask for deg, så ikke gjør det.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Enkelt og praktisk
Anonymous - 7. nov. 2012
Den er enkel å rengjøre og fylle på, den har en god størrelse for "rengjøring", og de ulike hodene gjør det enkelt å finne seg til rette.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det beste kjøpet.....
Anonymous - 10. jan. 2012
Hvis du liker analsex, må du eie en analrenser. Det er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge, for nå kan jeg nyte denne formen for sex uten å bekymre meg for at det skal gå galt, nå nyter vi det begge to til fulle.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Et godt kjøp for en lettvektsløsning
Anonymous - 11. oct. 2012
Et enkelt produkt som bidrar til å gjøre analsex til en enda mer delikat nytelse, spesielt for par som ønsker å være på den "sikre siden".
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Alle burde eie en!
Anonymous - 13. mar. 2024
Som sagt - alle burde eie en. I hvert fall hvis du praktiserer analsex. Den er veldig enkel å bruke og laget av et flott materiale. Den bidrar til å gjøre analsex til en MYE bedre opplevelse. Du kan slappe av og nyte sexen uten alle de dumme tankene om renslighet. Etter at jeg begynte å bruke den, skjønner jeg ikke hvordan jeg kunne ha levd uten den - så jeg vil absolutt anbefale den til andre!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Et must hvis du liker analsex!
Anonymous - 13. mar. 2024
En slik douche er rett og slett et must hvis du praktiserer analsex! På denne måten kan du være helt sikker på hvor ren du er og unngå uheldige opplevelser, lukt eller annet. Jeg ville definitivt ikke klart meg uten den igjen. Den kommer også med 3 forskjellige tuber slik at du kan velge akkurat det du liker best. Så jeg vil på det sterkeste anbefale denne hvis du elsker analsex.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 2. apr. 2014
Jeg anbefaler Douche Anal Cleaner på det sterkeste, den er enkel å bruke og det føles deilig å slippe å bekymre seg for "rester" som fester seg.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det gjør det bare morsommere
Anonymous - 2. jun. 2014
Hvis du vil prøve analsex, er dette definitivt et produkt som er verdt å eie. Hvis du vet at du eller partneren din er ren, gjør det bare gleden ved analsex så mye større. Bruk det i lek med partneren din, det er faktisk en ganske frekk følelse du får ut av det, og det fjerner noe av tabuet ved analsex hvis du kan være to om det fra starten av.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Douche Analdusj

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful