TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Dr. Joel Kaplan Anal Exerciser Kit  var 1

Dr. Joel Kaplan Anal Exerciser Kit

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Anal Exerciser Kit er et analt treningssett, som kan brukes av både nybegynnere og de mer erfarne innenfor analstimulasjon.

Pluggene er fremstilt i et svært bøyelig og fleksibelt TPR-materiale, og enden av pluggen har en lett avrundet spiss for å gjøre innføringen lettere. Bruker du en god vannbasert glidekrem sammen med pluggene vil det føles enda bedre.

Anal Exerciser Kit består av tre analplugger i ulike størrelser. Begynnerpluggen, small, er 9 cm lang og 2,5 cm i diameter. Medium måler 11,5 cm i lengde og 3,2 cm i diameter, mens den største er 14 cm lang og 3,75 cm bred. Her skal man kunne finne noe som passer enhver smak.

Alle er utstyrt med en stor sugekopp i bunnen, så de kan festes på alle glatte og rene overflater. Dermed kan du også ha hendene fri mens du leker.

Pluggene er vanntette og derfor også enkle å rengjøre. Skyll dem i varmt vann, og bruk gjerne etterfølgende en sexleketøysrengjøring for å opprettholde god hygiene.

Anal Exerciser Kit er utviklet av Dr. Joel Kaplan, som har en doktorgrad i klinisk psykologi og sexologi, og også er sertifisert sexolog.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful