Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Dylan Ryder Lotus Fleshlight Girls var 1

Oversikt

Fleshlight Girls er en serie av Fleshlights designet og formet etter de mest berømte pornostjernene i verden. Med denne Fleshlight vil du få sjansen til å være intim med Dylan Ryder.   Foruten den realistiske skjedeåpningen har hylsen en stimulerende tekstur som gir deg følelsen av å være sammen med en ekte kvinne. Du vil nok aldri igjen komme så nær den ekte Dylan Ryder.   Med enden av hylsen kan du skape et vakuum for en trangere opplevelse med Dylan Ryder.   Fremstilt av myk Real Feel Super Skin er Fleshlight veldig fleksibel og passer de fleste penisstørrelser.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel med din Fleshlight for å gjøre opplevelsen mer realistisk.   Fleshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Når du kjøper Dylan Ryder Fleshlight, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   - Fleshlight Pudder.   - Fleshlight Wash.   - Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dylan Ryder er SÅ slem
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott materiale. Veldig naturtro og litt til. Basen kan skrus av hvis du ikke vil ha vakuum. Vær oppmerksom på at det uansett må brukes rikelig med smøremiddel, og at det er noen rare lyder fra lyset som bør overdøves.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hehe
Anonymous - 2. feb. 2013
Jeg kjøpte denne til mannen min slik at han kunne bruke den når jeg var på reise. Og han liker den veldig godt, vi bruker den også sammen under sexleker på soverommet. Han anbefaler den...
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Dylan Ryder Lotus Fleshlight Girls

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful