TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
E-Stim 2B Elektro Powerbox Sett var 1

E-Stim 2B Elektro Powerbox Sett

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 4 395,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Mystim Selvfestende Gel for Elektroder 50 ml
kr 259,00
Inkl. mva.

Oversikt

E-Stim 2B Elektro Powebox er en svært kraftfull og allsidig elektrobox som er det ideelle valget for deg som kun tar deg til takke med det aller beste.

Det har aldri vært enklere å komme i gang med elektrosex. Tilkoble elektropads'ene som følger med i pakken eller ditt eget elektrosexleketøy (selges separat), og la den stimulerende strømmen opphisse deg. 

Med hele 17 programmer som spenner fra alt fra mild pirring til hard, intens stimuli og med doble utganger, kan dere benytte opp til 4 unipolare eller 2 bipolare leketøy på samme tid. De to utgangene kan også samles til én med Triphase-kabelsettet (ekstra utstyr) for en opplevelse utenom det vanlige. Forestill deg bare elektrosex i 3D!

Som en særlig funksjon har denne boksen dessuten audiokontroll i stereo, så dere kan velge å variere stimulien med musikk eller deres egen stemme.

Lettlest digitalt display med lys hjelper dere hele veien. Det kan også kjøpes til en digital link-betjening, som gir mulighet for å oppdatere og betjene 2B Powerbox fra PC eller Mac.

Inneholder alt dere trenger for å komme i gang, eller for å oppgradere deres elektrosex-univers.

Vær oppmerksom på sikkerheten når dere eksperimenterer med elektristitet. Bør ikke benyttes om du har hjerteproblemer, pacemaker, epilepsi eller er gravid. les og følg bruksanvisningen til ditt elektrosex-apparat.

MerkeE-stim SystemsProdukt vekt (g)245Full lengde (cm)14.5Strømkilde1 x 9V/PP3 (Inkludert)PrimærmaterialePlastFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU17558
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Avansert
Tar tid å bli vandt til dette, den ble faktisk ødelagt men de fikset det ved å levere ny med en gang. God service. Produktet er best med kabel til veggen, bruke... Les mer
Vilnus - 18. sep. 2021
Fantastisk e-stim produkt
Hvis du er en person som har hatt det gųy med en billig TENS-enhet og vurderer å oppgradere, kan jeg anbefale dette produktet på det varmeste. Du får mange f... Les mer
Shrimpton - 9. mar. 2021
Elektrisitet
Det beste produktet jeg noen gang har kjųpt. Mange gode programmer.Kari - 9. aug. 2021
Fremragende
Enheten har flere pulsvarianter, men kun én av dem stimulerer. Hvis det fantes et annet modus hvor du selv kunne lage en pulsprofil med tanke på bųlgeform, vari... Les mer
Kenneth - 8. jul. 2019
Du trenger ikke noe annet
Etter å ha prųvd forskjellige sexleketųy av mange slag, kan jeg si at dette slår alt. Det kan ikke engang sammenlignes med noe annet. Alle som ikke har prųvd... Les mer
T - 16. dec. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful