Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
E-Stim 2B Elektro Powerbox Sett var 1

Oversikt

E-Stim 2B Elektro Powebox er en svært kraftfull og allsidig elektrobox som er det ideelle valget for deg som kun tar deg til takke med det aller beste.

Det har aldri vært enklere å komme i gang med elektrosex. Tilkoble elektropads'ene som følger med i pakken eller ditt eget elektrosexleketøy (selges separat), og la den stimulerende strømmen opphisse deg. 

Med hele 17 programmer som spenner fra alt fra mild pirring til hard, intens stimuli og med doble utganger, kan dere benytte opp til 4 unipolare eller 2 bipolare leketøy på samme tid. De to utgangene kan også samles til én med Triphase-kabelsettet (ekstra utstyr) for en opplevelse utenom det vanlige. Forestill deg bare elektrosex i 3D!

Som en særlig funksjon har denne boksen dessuten audiokontroll i stereo, så dere kan velge å variere stimulien med musikk eller deres egen stemme.

Lettlest digitalt display med lys hjelper dere hele veien. Det kan også kjøpes til en digital link-betjening, som gir mulighet for å oppdatere og betjene 2B Powerbox fra PC eller Mac.

Inneholder alt dere trenger for å komme i gang, eller for å oppgradere deres elektrosex-univers.

Vær oppmerksom på sikkerheten når dere eksperimenterer med elektristitet. Bør ikke benyttes om du har hjerteproblemer, pacemaker, epilepsi eller er gravid. les og følg bruksanvisningen til ditt elektrosex-apparat.

MerkeE-stim Systems
Produkt vekt (g)245
InkludertElektroder, CD, Kabler, Kabler, Oppbevaringsboks, Elektrostimulator
Full lengde (cm)14.5
Strømkilde1 x 9V/PP3 (Inkludert)
PrimærmaterialePlast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU17558
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Avansert
Vilnus - 18. sep. 2021
Tar tid å bli vandt til dette, den ble faktisk ødelagt men de fikset det ved å levere ny med en gang. God service. Produktet er best med kabel til veggen, bruker du kun batteri får du samme styrke som Mange andre billigere typer. Fornøyd.
Fantastisk e-stim produkt
Shrimpton - 9. mar. 2021
Hvis du er en person som har hatt det gųy med en billig TENS-enhet og vurderer å oppgradere, kan jeg anbefale dette produktet på det varmeste. Du får mange forskjellige programmer, hvor de alle er unike nok til å gi deg en ny opplevelse hver gang, men det eneste programmet som jeg synes gjųr produktet verdt pengene er "stereomodus" - det konverterer lyd fra din PC / mobil i ferd til elektriske signaler og så har du plutselig tusenvis av måter å bruke din 2b på. For eksempel kan du finne mange gode filer på nettet Blant annet er det laget lyd som ligner på forskjellige penisheltevideoer, så du kan se hvor lenge du kan holde ut... Bytt til hųyeffektmodus og skru opp 2-3% per runde, så kommer du ikke til slutten;) Personlig vil jeg også anbefale å kjųpe strųmadapteren også fordi den gir deg ca. 20 % mer strųm enn med batteri, pluss at du slipper å risikere å gå tom for strųm midt i en ųkt. Et annet viktig poeng er selve elektrodene, som er nesten like viktige som boksen – og elektroputene som fųlger med produktet er ikke de beste, etter min Jeg bruker til og med disse penisringene som passer perfekt til bruk med produktet https://www.sinful.dk/electrastim-electraloops-prestige-silver-penisringe Husk selvfųlgelig elektrisk gel https://www.sinful.dk/electrastim-conductive-gel-til-elektro-sexlegetoj så du ikke blir brent. Du kan også kombinere kanalene A og B sammen i en 3D-effekt "Tri-fase", hvor du sender strųmmen gjennom 3 eller flere elektroder i en ny kombinert kanal, men for å gjųre dette kreves det en tri-fase kabel, som Sinful ikke selger, så den eneste måten å få det på er gjennom produsentens nettside som sender fra Storbritannia. Det eneste negative med produktet er i forbindelse med hųyeffektmodus + stereomodus - hvis volumet på systemet ditt er satt for hųyt, kan 2b-en din risikere å bli overopphetet, som da får 2b-en til å starte på nytt.
0
Elektrisitet
Kari - 9. aug. 2021
Det beste produktet jeg noen gang har kjųpt. Mange gode programmer.
0
Fremragende
Kenneth - 8. jul. 2019
Enheten har flere pulsvarianter, men kun én av dem stimulerer. Hvis det fantes et annet modus hvor du selv kunne lage en pulsprofil med tanke på bųlgeform, varighet og pause, ville det vęrt perfekt. Det finnes andre produkter på markedet, men de ser ut til å vęre ment for smerte – med tanke på sexhjelpemidler. De er lagt til gjenvinning. Denne anmelderen er 65+ med synkende styrke. 2B har våknet om morgenen.
0
Du trenger ikke noe annet
T - 16. dec. 2017
Etter å ha prųvd forskjellige sexleketųy av mange slag, kan jeg si at dette slår alt. Det kan ikke engang sammenlignes med noe annet. Alle som ikke har prųvd elektrisk stimulering har helt klart mye å se frem til! Jeg har bare gitt den fire stjerner fordi boksen ikke er den beste kvaliteten, for eksempel har en bryter begynt å lųsne litt etter omtrent seks måneders intensiv bruk. Med tanke på hva den gir av nytelse sammenlignet med andre ting som koster mindre, er den fortsatt verdt prisen.
0
Meget god boks .
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er synd at bruksanvisningen ikke er oversatt til fransk, for da kan du ikke bruke alle funksjonene.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Beste maskin
Anonymous - 6. sep. 2023
Beste elektrosexmaskinen jeg har testet mange innstillinger, og den får meg til å komme hver gang. Anbefales på det sterkeste selv om den er dyr.
Maskinoversettelse fra sinful.se

E-Stim 2B Elektro Powerbox Sett

Relaterte produkter
Mystim Selvfestende Gel for Elektroder 50 ml
kr 269,00
Inkl. mva.
kr 4 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful