Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Eclipse Omega Vibe Rabbit-vibrator var 1

Eclipse Omega Vibe Rabbit-vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Eclipse Omega Vibe er til deg som vil bli bortskjemt med stimulering på innsiden og utsiden samtidig.

Med Omega Vibe får du nemlig en lekker rabbit-vibrator, som har en kraftig Ultra 7 Power Beaver klitoris vibrator, roterende spiss og innebygde perler, som masserer skjeden. Klitorisvibratoren har 7 vibrasjons programmer, 3 pulserende- , 3 konstante- og 1 stigende program. Skaftet er har et par store riller på skaftet, som gir ekstra stimulering ved inn/ut bevegelser. Det er innebygd 3 rekker med perler, som roterer i 6 forskjellige hastigheter, slik at du virkelig blir massert innvendig. Rabbitens knapper lyser i mørket, slik at den alltid er enkel å betjene. Omega Vibe er laget i et fast gelé materiale, som gjør at du målrettet kan stimulere riktig. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at innføringen skal blir mere behagelig. 

Merk: Eclipse Omega Vibe bruker 4 stk. AA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Favoritter
Anonymous - 7. jul. 2017
Jeg har prøvd noen få kaniner, men klarer alltid å komme tilbake til denne, elsker den! Kraftige vibrasjoner og flere variasjoner!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke et godt bekjentskap....
Anonymous - 9. oct. 2016
Nebbet' er hardt og ikke behagelig direkte på klitoris. Den er heller ikke særlig bevegelig, slik som de klassiske Rabbits-vibratorene. De mange knappene og kontrollpanelet er ulogisk organisert. Det er ingen av/på-knapp for rotatoren, så du slipper å finne den rette knappen for å se ned eller den andre for å se opp. Hvis du vil lukke rotatoren, må du klikke nedover det antallet ganger du har slått den på. I realiteten betyr det at du ofte trykker på feil knapp ELLER må ta den ut og se på knappene før du kan slå den av. Uansett er det en uvelkommen distraksjon hvis du er "in the zone" ... Du vet hva jeg mener ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful