Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Eclipse Ultra 7 Penguitronic var 1

Eclipse Ultra 7 Penguitronic

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Eclipse Ultra 7 Penguitronic er til deg som vil bli bortskjemt med stimulering på innsiden og utsiden samtidig.

Med Penguitronic får du nemlig en lekker rabbit-vibrator, som har en kraftig klitoris vibrator, roterende spiss og innebygde perler, som masserer skjeden. Klitorisvibratoren har 7 vibrasjons programmer, 3 pulserende- , 3 konstante- og 1 stigende program.

Skaftet er har et par store riller på skaftet, som gir ekstra stimulering ved inn/ut bevegelser. Det er innebygd 6 rekker med perler, som roterer i 6 forskjellige hastigheter, slik at du virkelig blir massert innvendig. Rabbitens knapper lyser i mørket, slik at den alltid er enkel å betjene. Penguitronic er laget i et fast gelé materiale, som gjør at du målrettet kan stimulere riktig. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at innføringen skal blir mere behagelig. 

Merk: Eclipse Ultra 7 Penguitronic bruker 4 stk. AA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Uhåndterlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har alltid elsket kaninleker, og syntes denne virket bra. Kvaliteten og vibrasjonene er gode, men det er vanskelig å bruke. Klitorisvibratoren er veldig vanskelig, og den når definitivt ikke dit du vil ha den, "nebbet" gjør vondt. Den roterer veldig lite, ikke mye i det hele tatt, og det er vanskelig å få den til rett sted på grunn av den ekstremt uhåndterlige "pingvinen". Det er definitivt ikke stille, det er veldig bråkete og det er definitivt ikke mulig å onanere diskret med det. Totalt sett er jeg veldig skuffet og misfornøyd, dette var ikke bra i det hele tatt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful