Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
ElectroShock E-Stim Crop var 1

ElectroShock E-Stim Crop

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gjør deg klar for et lite sjokk og “ohhh” når naglene på den trådløse E-Stim elektriske pisken treffer din villige sub. Denne sjarmerende skinnlignende pisken gir en dirrende følelse med hvert slag fra den nådeløse snerten.

Det robuste håndtaket sikrer et fast og kontrollert grep som etterfølges av en elektrifisert smekk. Spenningen skrues enkelt opp eller ned ved hjelp av de to knappene på håndtaket. Den slår seg på midterste nivå på 240V og sjokkverdien varierer fra en mild 142V til en hårreisende 312V.

La subben din kjenne det summende kysset til den elektriske spenningen og metallbelagte snerten mens du dominerer situasjonen. Pisken er trådløs og enkel å lade med den medfølgende USB-kabelen.

For den erfarne BDSM-entusiasten eller elektrisk-nysgjerrige nybegynnere, vil denne pisken garantert mette enhver dom/sub-økt med lynraske piskeslag. Du kan også bruke den som en vanlig pisk, i tilfellet pacemakere eller hjertefeil gjør strømmen uegnet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Prisen svir, men det gjør også pisken >:)
Fabel - 30. sep. 2021
Om du lurer på om denne svir, så er svaret ja! Denne kan virkelig få baken til å svi, både med og uten strømmen på. At den har flere innstillinger for styrke er en stor fordel, for denne strekker seg fra veldig lett pirring til å kunne gi skikkelige sviende støt. Dessverre svir den også litt på lommeboka (759 kr i skrivende stund), og til den prisen skulle jeg gjerne sett at håndtaket var av like høy kvalitet som stangen og enden. Håndtaket er på ingen måte dårlig, men den føles likevel litt billigere enn stang og ende. Av den grunn vil jeg gi den 4 av 5 stjerner totalt.

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful