Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Elvie Trainer Appstyrt Bekkenbunnstrener var 1

Oversikt

Revolusjoner bekkenbunnstreningen din med prisvinnende Elvie Trainer. Bekkenbunnstreneren visualiserer bevegelsene dine i sanntid ved hjelp av en app, som fungerer som din egen personlige trener. Den patenterte teknologien måler kraft og bevegelse for å hjelpe deg med å forbedre knipeteknikken din, slik at du trener mer sikkert og effektivt.

Den slanke, ergonomiske bekkenbunnstreneren er dekket av medisinsk silikon og har et ekstra trekk til den indre delen for en skreddersydd passform. Treneren gir deg tilbakemeldinger på øvelsene, så du aldri er i tvil om du gjør det riktig eller ei.

Forbind bekkenbunnstreneren til gratisappen Elvie Trainer for å få tilgang til morsomme, 5 minutters øvelser som trener hele bekkenbunnsmuskulaturen din. Du vil kunne se resultater i løpet av mindre enn 4 uker, og med appen kan du hele tiden følge med på fremgangen din.

Elvie Trainer er vanntett og lades opp med USB-kabelen og ladeetuiet som følger med. Påfør en dråpe med vannbasert glidemiddel på den indre delen, så den glir lett på plass. Etter bruk rengjøres bekkenbunnstreneren med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for å bevare en god hygiene.

Elvie Trainer har vunnet en rekke priser og anbefales av over 1,000 helseeksperter verden over.

MerkeElvie
Produkt vekt (g)25
Full lengde (cm)8
Innførbar lengde (cm)8
Diameter (cm)3.5
Bredde (cm)3.5
StrømkildeUSB-lader
FargeTurkis
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU17569
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fornøyd og inspirert
Ektemannen - 17. feb. 2023
Kona fikk denne i gave fra meg. Som treningsapparat er det helt klart det mest brukte i huset, så langt. Siste kommentar var at "Nå ble det vanskelig, nå når jeg har kommet på et nytt level" Informativ app og virker til å inspirere kona. Da er jeg fornøyd.
Veldig bra etter fødsel
Anine - 3. jan. 2022
Etter fødsel syntes jeg at jeg følte meg stor der inne. Samboeren også sa det var litt større. Jeg har nå brukt denne hver dag i 1 mnd og samboeren sa etter 2 uker merket han bedring samme gjorde jeg. Kan også være for det bare er 2 mnd siden jeg fødte men har uansett for mye bedre kontroll der nede og med appen er det faktisk gøy! Signalet kan falle ut noen ganger om telefonen ikke er nærme nok og hender jeg føler jeg presser den nesten ut men det går seg til. Anbefaler denne på det sterkeste
Anbefaler
Bri - 9. nov. 2021
Liten og nett, enkel å bruke. Litt vanskelig å koble til første gang, men null problem siden. Bra app.
Brukt over lengene tid.
Jente på 20 - 3. oct. 2021
Hei. Jeg har nå brukt Elvie Trainer over en måned tid. Jeg har prøvd både med og uten ekstra laget rundt, men den vil ikke registrere noe som helst. Har sett YouTube video’r av flere sine meninger og kommer frem til at det er mange som anbefaler det. Men jeg skjønner ikke hvorfor den ikke registrerer, jeg følger alt det står man skal gjøre. Men får alltid samme beskjed prøv igjen. Jeg presser på den med hånden før hvert bruk, selv når jeg presser med hånden tar den ikke i mot sterke signaler. Denne ligger nå i skapet mitt og har egt gitt opp håpet på at jeg får brukt den. Anbefaler Sinful.no, men hvis du ikke sliter eller vil forbedre flere/mere enn en - to ting Elvie Trainer tilbyr hadde jeg ikke anbefalt produktet, men heller noe annent fra deres nett side.
Superfornøyd
Abla - 11. nov. 2020
Veldig enkel i bruk og kjekk app. Appen er lett å bruke og følge, samt at den gir mange muligheter for å velge den treningen som passer deg. Absolutt ett av mine beste kjøp
Elsker, elsker, elsker den! Den er helt genial!
Maria - 27. jun. 2019
Jeg er gravid med mitt første barn, og jeg har allerede kunnet merke hvor vanskelig det er å holde seg når man man for eksempel blir overrasket av et nys eller lignende. Og ja, bekkenbunnstrening er ikke akkurat verdens mest sexy ting, og det blir raskt en av de tingene jeg ikke akkurat får prioritert til daglig. Men denne appen er seriøst genial. Det er et spill hvor man "styrer" seg igjennom utfordringene ved å utføre ulike knipeøvelser. Jeg fant fort ut at jeg faktisk ikke gjorde knipeøvelser på den beste måten, men med appen kunne jeg se hvor mye man skal løfte, og man skal igjennom både raske og lange løft for å trene bekkenbunnen, sånn at man er klar til både de raske sammentrekninger, som når det kommer et nys, eller de lange, som når man skal holde seg på en gåtur. Nå er det både enkelt å se fremskritt, og det er et kjempemorsomt tidsfordriv. Bekkenbunnen min er i god form nå :D
Kvalitet
Luna - 14. may. 2019
Alltid god kvalitet , Service og masse utvalg hos Sinful.
God idé, men ikke veldig stabil
A - 19. may. 2021
Bekkenbunnstreneren er en god idé da den er gųy å bruke (litt som et spill), men forbindelsen kobles ut ganske ofte og den virker ganske ustabil. Resultatene av treningen varierer veldig.
0
Bra når det fungerer.
Henriette - 1. jul. 2020
Jeg kjųpte dette produktet fordi det er et godt konsept, diskret å bruke stående og for å motivere og hjelpe til å trene riktig. Alt dette fungerer, og som det står i overskriften, det er et bra produkt når det fungerer. Jeg har imidlertid opplevd problemer med å koble den til og at forbindelsen forsvinner underveis, dette gjorde at jeg ikke klarte å trene den dagen. Så for meg var det ikke bra at forbindelsen ofte var veldig ustabil, noe som skapte mye frustrasjon. Men når det er sagt, synes jeg virkelig produktet er nydelig, god kvalitet og det er et flott konsept som virkelig fanget oppmerksomheten min.
0
Morsom og effektiv kegel-ųvelse
Maiken - 17. apr. 2020
Elvie er en flott enhet for å trene bekkenbunnen. Den forteller deg hvor kraftig du trekker deg sammen og har forskjellige ųvelser som gir motivasjon til å forbedre deg. Treningsprogrammene tilpasses ditt nivå og personlige profil (alder, om du har fųdt osv.), og blir automatisk vanskeligere jo sterkere du blir. Noen ganger fųles det litt som et spill, så det er gųy også. Elvie er deilig, glatt og myk, pluss at den er veldig enkel å fųre inn. Absolutt å anbefale selv om du ikke har fųdt men bare ųnsker å trene bekkenbunnen (som var mitt filfelle)
0

Elvie Trainer Appstyrt Bekkenbunnstrener

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 2 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful