Vaginakuler

Her i sexshoppen finner du vårt store utvalg av vaginakuler og bekkenbunnstrenere. Disse produktene hjelper deg med å styrke din bekkenbunnsmusklatur. En sterk og sunn bekkenbunnsmuskulatur vil gi deg økt sensitivitet i skjeden, og mer tilfredsstillende orgasmer - både når du har sex med partneren din eller når bruker sexleketøy.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Appstyrt (6)
Batteridrevet (4)
Bejeweled (2)
Fjernstyrt (4)
Inflatable (1)
Oppladbar (7)
Reiselås (1)
Splashproof (3)
Vanntett (6)
Vibrating (7)
Materiale
100 % Rose Quartz Crystal (2)
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (3)
EVA Foam (1)
Jade (2)
Metal (1)
Plastic (2)
Polystyren (1)
Silikon (41)
Stål (1)
Merke
Amaysin (6)
B Swish (1)
baseks (3)
Belladot (1)
Dorcel (1)
Elvie (1)
Empelvic (1)
Fantasy (1)
Fantasy For Her (1)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (5)
Fun Factory (2)
GoGasm (2)
Intimina (4)
Jade Goddess (1)
Je Joue (3)
Joydivision (1)
kGoal (1)
La Gemmes (2)
Le Wand (2)
Lelo (1)
LELO (2)
Master Series (1)
Minds of Love (2)
Mystim (1)
OhMiBod (2)
Ovo (1)
Perifit (1)
Rianne S (1)
Satisfyer (4)
Seven Creations (2)
Sex & Mischief (1)
Shots Toys (1)
Sinful (7)
Svakom (1)
TensCare (2)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Vis alle 77 produkter
Du har sett 42 av 77 produkter
Vis flere

Vaginakuler - Veien til et bedre sexliv

Slik trener du med vaginakuler

Har du hørt om vaginakuler? Hvis du har vært gravid, eller har hatt problemer med ufrivillig vannlating, har du helt sikkert hørt navnet før. Men vaginakuler, eller bekkenbunnskuler som det også kalles noen steder, kan mye mer enn det. Vaginakuler er kort sagt den sikreste veien til både et bedre sexliv og et sundere underliv. Uansett om du er ung eller eldre, nybegynner eller øvet så er det aldri for sent (eller for tidlig) å komme i gang med å trene bekkenbunnen. Musklene i bekkenbunnen trenger nemlig, i likhet med alle kroppens øvrige muskler, trening for å holdes ved like. Både gynekologer, jordmødre og sexologer anbefaler regelmessig bekkenbunnstrening . Du kan trene bekkenbunnen din uten vaginakuler ved hjelp av knipeøvelser, men de aller fleste foretrekker å benytte vaginakuler til treningen, fordi det både gir et bedre og raskere resultat. Kulen, eller kulene, føres forsiktig inn i skjeden. Du kan med fordel bruke en god glidekrem for kvinner å gjøre innføringen mer behagelig. Når vaginakulen, eller -kulene, er ført inn, utfører du de samme knipeøvelsene som du ellers ville ha gjort uten kuler. På akkurat samme måte som med annen styrketrening, hjelper kulens vekt deg med å gjøre treningen mer effektiv. Etter treningen, renser du kulene med vann eller med et renseprodukter for sexleketøy.

Vaginakuler - For et sterkere og sundere underliv

Mange har (dessverre) en feilaktig oppfattelse av at det kun er modne kvinner som har problemer med å holde på vannet, eller kvinner som har hatt komplikasjoner i forbindelse med graviditet og fødsel, som har behov for bekkenbunnstrening. Dette er ganske enkelt helt feil. Det er riktig at regelmessig trening av bekkenbunnen kan hjelpe med å unngå problemer som inkontinens og problemer som er oppstått i kjølvannet av en fødsel, men det smarte er at bekkenbunnstrening også bidrar til at underlivet blir sterkere, strammere og mer motstandsdyktig. Og det har jo sine helt åpenlyse fordeler. Visste du for eksempel at jevnlig trening med vaginakuler øker sensitiviteten i skjeden, sånn at du får bedre nytelse under sex og lettere får orgasme under onani og samleie? Visste du også at trening av bekkenbunnen er den beste kuren mot manglende sexlyst og tørre slimhinner i skjeden som følge av overgangsalder og fallende østrogenproduksjon? Trening av bekkenbunnen påvirker nemlig blodgjennomstrømningen og blodsirkulasjonen i underlivet, og bidrar til at det føres en tilstrekkelig mengde østrogen ut til skjedeveggene. Når du styrker muskulaturen, øker elastisiteten og fuktigheten i vagina, og du får alle de fordelaktige virkningene av en sunnere skjede. 

Til nybegynnere og til øvede

Hos oss finner du vaginakuler til både nybegynnere og til øvede. Det kan være litt vanskelig å finne ut av hvilke kuler man skal velge - skal de være tunge eller lette, en eller flere? Tommelfingerregelen er, at jo tyngre kulen (eller kulene) er, jo mer utfordrende blir treningen. Som nybegynner kan det derfor være lurt å starte med de lette kulene, og oppgradere dem i takt med at du blir sterkere. Når du skal velge vaginakuler, bør du også være oppmerksom på størrelse og materiale. Jo mindre og glattere kulen er, jo vanskeligere blir det å holde den oppe ved å knipe musklene sammen. Du kan med fordel investere i et komplett sett, for eksempel et fra Je Joue Ami, som gir deg mulighet til å skifte mellom de forskjellige kulene. Vi anbefaler også å ta en titt på de andre populære merkene i butikken som Lelo, Baseks, Satisfyer, Fifty Shades Of Grey og mye mer. Dette gir deg et optimalt utbytte av treningen. Er du i tvil om hvilke vaginakuler som passer til ditt behov, er du alltid velkommen til å kontakte vår kompetente kundeserviceavdeling. Du kan også lese mye mer om bekkenet og trening av bekkenbunnen på vårt blogginnlegg Den ultimate guide til bekkenet. Vi setter en ære i å gi deg kyndig og sikker veiledning, slik at du får en så god opplevelse som mulig, og hjelper deg med å finne frem til det helt rette produktet for deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no