TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Vaginakuler

I vår sexbutikk finner du vårt store utvalg av vaginakuler. Disse produktene hjelper deg med å styrke din bekkenbunnsmusklatur. En sterk og sunn bekkenbunnsmuskulatur vil gi deg økt sensitivitet i skjeden, og mer tilfredsstillende orgasmer - både når du har sex med partneren din eller bruker sexleketøy.

Mest solgte produkter

Vagina kuler - Veien til et bedre sexliv

Hva er vaginakuler?

Har du hørt om vagina kuler, også kjent som knipekuler? Hvis du har vært gravid, eller har hatt problemer med ufrivillig vannlating, har du helt sikkert hørt navnet før. Men vaginakuler kan mye mer enn det.

Vagina kuler er kort sagt den sikreste veien til både et bedre sexliv og et sundere underliv. Uansett om du er ung eller eldre, nybegynner eller øvet så er det aldri for sent (eller for tidlig) å komme i gang med å trene bekkenbunnen.

Både gynekologer, jordmødre og sexologer anbefaler regelmessig bekkenbunnstrening. Musklene i bekkenbunnen trenger nemlig, i likhet med alle kroppens øvrige muskler, trening for å holdes ved like.

Slik trener du med vagina kuler

Du kan trene bekkenbunnen din uten vaginalkuler ved hjelp av knipeøvelser, men de aller fleste foretrekker å benytte kuler til treningen, fordi det både gir et bedre og raskere resultat. Du finner et treningsprogram for bekkenbunnstrening i denne artikkelen fra NHI.no.

Kulen, eller kulene, føres forsiktig inn i skjeden. Du kan med fordel bruke en god glidekrem for kvinner å gjøre innføringen mer behagelig. Når vagina kulen, eller -kulene, er ført inn, utfører du de samme knipeøvelsene som du ellers ville ha gjort uten kuler.

På akkurat samme måte som med annen styrketrening, hjelper kulens vekt deg med å gjøre treningen mer effektiv. Etter treningen, renser du kulene med vann eller med et renseprodukter for sexleketøy.

Knipekuler - For et sterkere og sundere underliv

Mange har (dessverre) en feilaktig oppfattelse av at det kun er modne kvinner som har problemer med å holde på vannet, eller kvinner som har hatt komplikasjoner i forbindelse med graviditet og fødsel, som har behov for bekkenbunnstrening. Dette er ganske enkelt helt feil.

Det er riktig at regelmessig trening av bekkenbunnen kan hjelpe med å unngå problemer som inkontinens og problemer som er oppstått i kjølvannet av en fødsel, men det smarte er at bekkenbunnstrening også bidrar til at underlivet blir sterkere, strammere og mer motstandsdyktig. Og det har jo sine helt åpenlyse fordeler.

Økt følsomhet

Visste du for eksempel at jevnlig trening med vaginakuler øker sensitiviteten i skjeden, sånn at du får bedre nytelse under sex og lettere får orgasme under onani og samleie?

Visste du også at trening av bekkenbunnen, med og uten knipekuler, er den beste kuren mot manglende sexlyst og tørre slimhinner i skjeden som følge av overgangsalder og fallende østrogenproduksjon? Trening av bekkenbunnen påvirker nemlig blodgjennomstrømningen og blodsirkulasjonen i underlivet, og bidrar til at det føres en tilstrekkelig mengde østrogen ut til skjedeveggene. Når du styrker muskulaturen, øker elastisiteten og fuktigheten i vagina, og du får alle de fordelaktige virkningene av en sunnere skjede. 

Vaginalkuler til nybegynnere og til øvede

Hos oss finner du vaginalkuler til både nybegynnere og til øvede. Det kan være litt vanskelig å finne ut av hvilke kuler man skal velge - skal de være tunge eller lette, en eller flere? 

Tommelfingerregelen er, at jo tyngre kulen (eller kulene) er, jo mer utfordrende blir treningen. Som nybegynner kan det derfor være lurt å starte med de lette kulene, og oppgradere dem i takt med at du blir sterkere.

Når du skal velge vagina kuler, bør du også være oppmerksom på størrelse og materiale. Jo mindre og glattere kulen er, jo vanskeligere blir det å holde den oppe ved å knipe musklene sammen.

Du kan med fordel investere i et komplett sett, for eksempel et fra Je Joue Ami, som gir deg mulighet til å skifte mellom de forskjellige kulene. Vi anbefaler også å ta en titt på de andre populære merkene i butikken som LELO, baseks, Satisfyer, Fifty Shades Of Grey og mye mer. Dette gir deg et optimalt utbytte av treningen.

Er du i tvil?

Er du i tvil om hvilke vagina kuler som passer til ditt behov, er du alltid velkommen til å kontakte vår kompetente kundeserviceavdeling. Du kan også lese mye mer om bekkenet og trening av bekkenbunnen på vårt blogginnlegg Den ultimate guide til bekkenet. Vi setter en ære i å gi deg kyndig og sikker veiledning, slik at du får en så god opplevelse som mulig, og hjelper deg med å finne frem til det helt rette produktet for deg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful