Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Bekkenbunnstrenere

Med en bekkenbunnstrener er det enkelt å trene bekkenbunnen. En sterkere muskulatur i underlivet kan bidra til økt nytelse under samleie og onanering. En bekkenbunnstrener fungerer på samme måte som vaginakuler bortsett fra at du kan følge et treningsprogram, slik at du får optimalt utbytte av treningen.

Bekkenbunnstrener - din nye yndlingshjelper

Ny giv til din bekkenbunnstrening

Alle kvinner har nok før eller siden stiftet bekjentskap med bekkenbunnstrening. Og mange har nok fått strenge formaninger om at man skal huske sine knipeøvelser. Hvis ikke man husker dem, vil det i siste ende bety at man ikke kan holde på vannet, ens følsomhet under sex blir nedsatt og så videre og så videre… Det er den samme gamle leksa hver eneste gang, men det gjør det ikke nødvendigvis mer appellerende å skulle huske de der knipeøvelsene hver eneste dag. 1, 2, 3…. Kniiiiiip!

Men hva hvis vi fortalte deg, at det fantes en enkel og morsom måte å trene bekkenbunnen på? La oss introdusere deg for: bekkenbunnstreneren! Din helt egen personlige trener, som sørger for å holde deg i ørene og holde øye med at du får gjort knipeøvelsene dine på det helt rette måten, uten alt for mye ekstra tull. En bekkenbunnstrener er med til å gjøre treningen av din bekkenbunn til en mye morsommere opplevelse, hvor treningen nesten blir til en lek man har lyst til å leke igjen og igjen og igjen.

Tren bekkenbunnen ved hjelp av en app

Vi lever i en moderne verden, hvor det finnes apper til nesten alt. Så det er selvfølgelig også mulig å kjøpe en bekkenbunnstrener som styres igjennom en app. Tren bekkenbunnen med en app, så du både kan følge med på om bekkenbunnen din blir sterkere, og hvordan du utvikler deg i løpet av din treningsprosess.

De appene som følger med til en bekkenbunnstrener kan i de fleste tilfeller også hjelpe deg med å sette sammen et treningsprogram for deg som gjør det enklere for deg å vite at du trener på en effektiv måte for best mulig utbytte. De vaginakulene som benyttes sammen med en app har en sensor koblet til, som gjør det mulig for appen å registrere hvor hardt eller hvor løst du kniper omkring kulen.

Bekkenbunnstrening har aldri vært enklere

Uansett om du trener bekkenbunnen din for å unngå inkontinens, eller at du gjør det for å stramme opp musklene litt, har bekkenbunnstrening aldri vært morsommere enn når du trener med en bekkenbunnstrener. Den gir deg muligheten for å koble hjerne fra, og bare følge det bekkenbunnstreneren sier du skal gjøre.

Når du sørger for at bekkenbunnen din er godt trent, vil du kunne oppleve mange digge fordeler du ellers ikke ville få gleden av. Det kan nemlig være med på å gi deg økt følsomhet i underlivet, som kan gi deg en sterkere sensitivitet ved stimulering under sex, både med en partner eller solosex. Det er også med på å gjøre deg mer bevisst om hvordan underlivet føles, både når det føles godt og når det føles knapt så godt. Husk at når du først starter med å trene bekkenbunnen kan du godt kjenne deg litt øm i underlivet. Dette er helt normalt, og egentlig bare den samme ømheten du ellers ville kjenne om du begynte å trene i treningsstudio etter en lang tids pause.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful