Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Energie Kegel Exerciser var 1

Energie Kegel Exerciser

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Energie er en slank og ergonomisk utformet bekkenbunnstrener.   Den er forholdsvis tung og krever mye styrke av bekkenbunnsmuskulaturen din.   Kegel Exerciser styrker bekkenbunnsmusklene dine og hjelper deg å forbedre nytelsen under samleie.   Legg deg ned på ringen med hodet hevet høyt. Bøy knærne og la føttene stå flatt på underlaget. Prøv å slappe av i kroppen og når du er klar, plasser bekkenbunnstreneren ved skjedeåpningen din. Knip rundt den og prøv å ta den opp med musklene dine. Dra den ut og start på nytt igjen.   For optimal opplevelse anbefaler vi deg å bruke et vannbasert glidemiddel.   Kegel Exerciser kan også brukes som en effektiv G-punkt dildo.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Energie Kegel Exerciser er av virkelig god kvalitet. Jeg bruker den i kombinasjon med bekkenbunnskuler, da den krever litt mer tid enn kulene (som passer seg selv). Men den kan også brukes som en opptakt til sex, der man kombinerer trening med nytelse. Partneren din kan da hjelpe til med treningen og nyte den etterpå ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt produkt for bekkenbunnstrening
Anonymous - 5. jan. 2014
Energie Kegel Exerciser er ypperlig til bekkenbunnstrening. Jeg har brukt produktet nesten daglig over en periode og kan allerede føle forskjellen :-) Jeg kan bare gi produktet min beste anbefaling.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful