Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Erolution SuperFckr The Original Black var 1

Erolution SuperFckr The Original Black

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

SuperFckr The Original Black fra Erolution er en innovativ masturbator utviklet for mannen som elsker den myke følelsen av en kvinne.   Den indre kanalen har myke riller og gir deg en meget realistisk opplevelse når du onanerer.   Produktet er mykt og fleksibelt. Klem rundt masturbatoren dersom du vil ha en trangere følelse.   SuperFckr er enkel å rengjøre i varmt vann. Bruk en vibratorrens for å få beste resultat.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel med SuperFckr for en realistisk opplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mye for pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produktet er ganske bra og vil helt sikkert gi en flott opplevelse. Selv om det ikke er det beste når det gjelder kvalitet, er det fortsatt verdt pengene og ikke dårlig i det hele tatt. Ulempen er at det kan ta litt tid å rengjøre produktet.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Overrasket
Anonymous - 1. sep. 2015
Jeg har aldri blitt overrasket over et sexleketøykjøp før, men det ble jeg her. Kvaliteten og mykheten i materialet levde mer enn opp til det jeg hadde håpet på. Rengjøring har ikke vært noe problem her. Du bør imidlertid være oppmerksom på at produktet må pulveriseres / skrubbes i talkum etter rengjøring / tørking. Hvis du ikke gjør dette, vil du ikke opprettholde produktets hudmykhet, som jeg har vært imponert over.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful