Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Erolution TightFckr Mega Tight White var 1

Erolution TightFckr Mega Tight White

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

SuperFckr The Mega Tight fra Erolution er en innovativ masturbator utviklet for mannen som elsker den myke følelsen av en kvinne.   Den indre kanalen har myke riller og gir deg en meget realistisk opplevelse når du onanerer.   Produktet er mykt og fleksibelt. Klem rundt masturbatoren dersom du vil ha en trangere følelse.   SuperFckr er enkel å rengjøre i varmt vann. Bruk en vibratorrens for å få beste resultat.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel med SuperFckr for en realistisk opplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Utrolig produkt.
Anonymous - 9. feb. 2013
Erolution mastubator er et utrolig produkt, den føles fantastisk stimulerende så lenge du gir deg selv litt tid... Hvis du går for den raske "runden", vil jeg ikke anbefale Erolution Thight, men hvis du gir deg tid til å bli kjent med mastubatoren og husker - selvfølgelig - rikelig med glidemiddel, så blir det et godt og orgasmisk bekjentskap (:, selve rengjøringen er enkel, bare husk å bruke talkum etterpå, ellers blir Erolution veldig klissete og decidert fettete, som er det største minuset med Erolution Thight ... Jeg har oppdaget at fleshlight-pulver fungerer like bra til Erolution....har oppdaget at fleshlight-pulver fungerer like bra for Erolution... Så jeg gir produktet mine varmeste anbefalinger til de herrer som vil ta seg tid til å nyte Erolution Thight ((:
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful