TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
F-Machine Gigolo Sexmaskin var 1

F-Machine Gigolo Sexmaskin

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 4 995,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
F-Machine Vac-U-Lock Base Adapter
kr 499,00
Inkl. mva.
F-Machine Dildo 20 cm
kr 439,00
Inkl. mva.

Oversikt

Gigolo er en brukervennlig og kompakt sexmaskin med justerbar penetreringsvinkel- og dybde som styres med en praktisk, trådløs fjernkontroll. Modellen er en lettere versjon av F-Machines populære og kraftfulle sexmaskiner, og er derfor velegnet til nybegynnere og hjemmebruk.

Med en lengde på 62 cm og en høyde på 42 cm kan du enkelt pakke Gigolo vekk når den ikke er i bruk. Selv om den ikke er like robust som noen av F-Machines andre modeller, har den en høyt dreiemoment som er mer enn kraftig nok til å fyre løs fra enhver posisjon.

Maskinen er lett å sette sammen og leveres med alt du trenger for å komme i gang. Juster høyden, penetreringsvinkelen- og dybden som du ønsker, og bruk fjernkontrollen til å velge mellom de 16 ulike hastighetene.

Du får dessuten en svart dildo med på kjøpet, men siden maskinen er kompatibel med Vac-U-Lock, kan du bytte ut dildoen med andre alternativer som også er kompatible med dette systemet. Maskinen er dog ikke egnet til overdimensjonert utstyr.

Forbedrede sikkerhetsfunksjoner inkluderer en helt innkapslet hovedenhet og en sikkerhetsutkobling som beskytter brukeren.

MerkeF-MachineProdukt vekt (g)8000InkludertDildo, EU-adapter, VerktøyFull lengde (cm)60Innførbar lengde (cm)20Diameter (cm)3.8Bredde (cm)20Strømkilde1 x MN27 (Inkludert), Europlugg, UK-pluggPrimærmaterialeMetallFargeSvartAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU15940
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et av mine beste kjøp!
Hadde sett på denne maskinen lenge før jeg bestemte meg for å kjøpe den. Jeg anger ikke et sekund! Veldig enkel å sette opp og ta fra hverandre. Praktisk bag ti... Les mer
Siv - 14. nov. 2020
Helt rått!
Vi har lenge hatt en fantasi begge to om å bli tatt av en maskin og frigjøre hendene til å gjøre andre oppgaver . Den skuffet ikke. Tok 15 min å sette sammen og... Les mer
Tjofo - 19. sep. 2017
Wow!
Jeg har tenkt på å kjųpe et sexleketųy en stund nå. Men har aldri våget å ta steget. Men nå har jeg gjort det. Jeg kan bare stille meg ett spųrsmål: Hvorfor k... Les mer
Nicklas - 5. dec. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful