Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fairy Baby USB Oppladbar Klitorisvibrator var 1

Fairy Baby USB Oppladbar Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med sine 7 cm er Fairy Baby en nokså liten vibrator. Den er på størrelse med din pekefinger.   Til tross for den lille størrelsen er den meget kraftig og kan gjøre 12.500 rotasjoner i minuttet. Det er mange rotasjoner for slik en liten vibrator.   Ta med deg klitorisvibratoren hvor enn du går. Bruk den som en nøkkelring eller mobiltilbehør.   Vibratoren lades gjennom USB-inngangen på dataen din.   Fairy Baby er en nær slektning av Magic Wand vibratoren, som er kjent fra Sex og Singelliv.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Effektiv i forhold til størrelsen
Anonymous - 13. mar. 2024
Til størrelsen og prisen er vibratoren definitivt kraftig. Oppladbarheten er et stort pluss! Sammenlignet med tryllestavvibratorer i "normal" størrelse er vibrasjonene ikke veldig sterke, men likevel gode i forhold til størrelsen. Ikke sinnsykt høyt, men jeg vil ikke kalle det stille heller. Veldig lett og enkel å bruke. Mer vibrasjonskraft ville vært et pluss. Størrelsen er nesten komisk liten, så stemningen er bare sinnsykt søt! Passer godt i en veske, lomme eller til og med som nøkkelring (husk hygiene!). En flott gaveidé!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Din lille rakker!
Anonymous - 9. nov. 2012
Søt, morsom, kraftig og effektiv liten vibrator! Den er så søt at jeg har den hengende ved nøklene mine, for vennene mine ser ikke engang at det er en leke jeg bruker ;) De tror bare det er en dekorasjon.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful