Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fairy Exceed Massage Wand Black var 1

Fairy Exceed Massage Wand Black

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fairy Exceed Massage Wand er ideell for deg, som ønsker en Magic Wand vibrator med ultra kraftige vibrasjoner. Denne turbo-utgaven er mindre i størrelsen enn den kjente Fairy Original Massage Wand, men den er kraftigere i styrke og stimulerer med en intensitet, som stort set ingen andre vibratorer kan tilnærme. Velger du Fairy Exceed, får du med sikkerhet en meget effektiv og pirrende vibrator, som lever opp til forventningene gang på gang. Siden vibratorhodet på Fairy Exceed har en knudrete overflate, er det enklere å regulere stimulasjonen for optimal nytelse. Slik bruker du Fairy Exceed Massage Wand: Sett vibratoren i stikkontakten, og velg intensitet. Du styrer intensiteten trinnløst ved hjelp av det styrkeregulerende hjulet. Fordi Fairy Exceed får bruker strøm fra stikkontakten, kan du nyte vibrasjonerne så lenge du måtte ønske. Vibratoren er ideell for både intim massasje, og  dyp, avslappende kroppsmassasje. Du får den beste opplevelse med Fairy Exceed, hvis du bruker den sammen med et godt glidemiddel. OBS:  Fairy Exceed er IKKE vanntett, og den kan ikke brukes i dusjen eller badekaret.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt utrolig
Emilie - 17. apr. 2019
Altså denne er nesten voldsom, utrolig bra. Må nesten bare skryte av kunde sørvisen også. Anbefales!
Extratilbehør
Carmen - 19. feb. 2019
Dette er litt av en maskin
Orgasme med stor Ooooh!
Goodvibrations - 3. jan. 2019
Vi hadde fairy original fra før av. Den hadde 8000 rpm mens Fairy Black Exceed har 13500 rmp!! Det kjentes for å si det mildt! Ikke vært på max enda da jeg er redd for at det tar livet av meg. At least i would die happy! Fairy black er noe mindre og lettere enn originalen noe jeg virkelig liker. Lett å styre og holde i. Anbefales på det sterkeste for alle som liker sterke vibrasjoner!
Bare... wow! De sterkeste orgasmene jeg har hatt, hver gang!
Kiara - 9. jul. 2018
Så... Jeg har aldri opplevd så sterke orgasmer som hver eneste gang denne får meg i mål. Jeg aner ikke hva som er så spesielt med denne, men den er jo helt magisk! Den er trinnløs, så du kan justere den til nøyaktig så forsiktig eller voldsom som du ønsker at den skal være. Den er på maks helt vanvittig kraftig, så kraftig at jeg ikke klarer å bruke den høyeste innstillinga uten at det blir vondt. Det er helt greit, både fordi det er veldig deilig med en vibrator som er mer enn sterk nok (så slipper jeg å bli frustrert over manglende kraft), og fordi jeg er masokist og mistenker at mine respektive sadister kan ha det grådig moro med å plage meg med denne... men nå sporer jeg av her. Volumet på den kan være temmelig intenst, da den jo er helt insane kraftig, så jeg ville ikke brukt den i et hus der det samtidig er folk som man ikke vil skal høre ting. Den blir også veldig varm etterhvert (jeg har da hatt den mer eller mindre jevnt på ca midterste nivå), men langt fra så varm at jeg brenner meg. Jeg har hatt den på i opptil en time uten at varmen ble et problem. Den har ventilasjon (JA, den er SÅ kraftig!), så man må være påpasselig med å holde luftehullene frie, men for meg har det ikke vært noen utfordring, da de er plassert strategisk. Jeg har ikke prøvd allverdens av wands og vibratorer, men denne... Jeg tør nesten påstå den må være blant de beste som finnes, og jeg anbefaler den virkelig på det sterkeste!
Magi.
Anonymous - 7. jul. 2019
Dette er det eneste vi kvinner trenger. Når som helst, hvordan som helst. Magisk!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke la deg lure av prisen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er en billig vibrator. Og jeg har ikke kjøpt den før fordi jeg tenkte at den ikke kunne være bra til den prisen. Men nå kjøpte jeg den og jeg er nok solgt må jeg si! Sterke vibrasjoner selv for meg så kan ikke ha den på høyeste. Det ga noen ganger en følelse av en "klype". Veldig forvirret over hvorfor det er slik, men derfor gir jeg bare 4 stjerner. men forresten, FANTASTISK! / Marianne - erfaren tryllestavbruker
Maskinoversettelse fra sinful.se
Billig og utrolig effektivt!
Anonymous - 8. jun. 2018
Beste tryllestaven jeg noensinne har eid! Det føles ikke så luksuriøst, men herregud hvor mange orgasmer denne staven har gitt meg! Den er så kraftig at den sannsynligvis kan rive hele huset, jeg har aldri klart å bruke den på maksimalt nivå! Med denne stangen har jeg ikke bare lært å komme to ganger på rad, men har gjort det så regelmessig at jeg har mistet tellingen. Min anbefaling: kjøp Fairy Exceed, kjøp en skjøteledning, lydisoler rommet og lås deg inne for en herlig orgasmefylt kveld!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Min nye livspartner
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne har jeg alltid for hånden, og de som har prøvd den, har selv kjøpt en lignende. Jeg har gått gjennom mange tryllestaver opp gjennom årene. Ingen har kostet under 1500 SEK, men har ikke vært like bra som denne. Egentlig forstår jeg ikke hvorfor det ikke snakkes mer om den. Den er fin på meg og mannlige partnere. En gullvegg til en billig penge! (På tide å sponse meg nå vær så snill) Den er fantastisk!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vill og voldelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig vilt og voldsomt ;) Det gir alltid orgasmer
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk vibrator - som aldri går tom for strøm fordi den er plugget inn. Den kan vibrere i mange herlige hastigheter, og du vil ikke unngå å komme ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful