Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy Analplugg Sett 3 stk. var 1

Fantasy Analplugg Sett 3 stk.

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette er et sett med analplugger der du får 3 plugger i tre forskjellige størrelser.   Den minste pluggen er perfekt hvis du er nybegynner. Den meium store pluggen passer til deg med mer erfaring, og den største er for deg som er erfaren med analstimuli.   For optimal stimulering anbefaler vi deg å bruke et anal glidemiddel sammen med pluggene.   Pluggene måler:   Liten: 10,5 x 3 cm. Medium: 11 x 3,5 cm. Stor: 11,5 x 5 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt pluggsett
Anonymous - 8. jan. 2012
Som overskriften sier, er min samlede vurdering positiv. Det er et standard sett med 3 plugger som fungerer bra. Det er ikke superhøy kvalitet, men prisen er lav. 279 er en veldig lav pris i forhold til hva du får for pengene. Den lille pluggen er liten nok til å brukes av alle. Hvis du er ny innen anal stimulering, kan du enkelt starte med den uten at det blir ubehagelig. Den spisse utformingen bidrar også til å gjøre det enkelt og behagelig å føre den inn. Den midterste pluggen er en god allround-plugg. Den er liten nok til å kunne brukes selv om du har svært lite erfaring, men stor nok til å stimulere kraftig. Hvis du er uerfaren, må du imidlertid "varme opp" med den lille pluggen før du går over til denne. Den krever imidlertid ikke mye oppvarming, noe som gjør at den egner seg godt for par, da den ikke krever at du bruker mye tid på den før du kan fortsette forspillet. Den store pluggen er veldig stor! Den krever mye erfaring. Selv om du kanskje kan bruke den mellomstore pluggen relativt enkelt, må du ikke forvente å lykkes med å sette inn den store pluggen første gang du prøver. Det krever at du slapper av og jobber med deg selv, og det kan hende du må prøve flere ganger før du lykkes. Materialet er ganske hardt, noe som gir god stimulering, men mangelen på fleksibilitet kan gjøre det vanskeligere å jobbe med de ulike pluggene. Det er støpelinjer på siden av pluggene som du tydelig kan kjenne med fingrene, men det spiller ingen rolle når du bruker en av pluggene. Basen på pluggene er rund og passer ikke så godt mellom rumpeballene, noe som dessverre kan føre til at pluggen kan falle ut hvis du ikke er forsiktig, men det gjelder bare hvis du står oppreist. Hvis du sitter eller ligger, er det ingen risiko for at dette skjer. Alt i alt er dette et sett med svært rimelige plugger som fungerer 100 % som de skal. De kan brukes både alene og sammen med en partner. De får 4 stjerner fordi de fungerer veldig bra, og det er noe for både erfarne og uerfarne brukere. Den eneste ulempen er at kvaliteten virker litt billig. Og husk! Bruk rikelig med glidemiddel! Ellers er det umulig å bruke dem. Det må være en vannbasert når du har med silikon å gjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
De gjør det de må gjøre.
Anonymous - 8. dec. 2013
Disse tre "små" gutta gjør det de skal. Den minste må være for en nybegynner, siden den er veldig slank. Den midterste er nok mer på vanlig nivå. Den største har jeg ikke fått til ennå, men det kommer nok en dag. Materialet føles frekt, og den svarte fargen setter definitivt sitt preg. Det er ikke en butplug du kan gå rundt med, da den har en tendens til å skli ut. Kanten etter hodet kunne vært litt mer markert, hvis det er det du vil ha med dem. Men opplevelsen var helt ok.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Pluggsett for alle
Anonymous - 13. mar. 2024
3 størrelser. Plugger fra nybegynner til hardcore. Den minste pluggen føltes enkel og rask å føre inn i anus. Å føle det var en glede, for meg som nybegynner i dette. Den mellom den tynne nybegynneren og den skremmende store pluggen er bra for å utvide den siste lukkemuskelen. Det er en helt spesiell følelse å kjenne hvordan den indre lukkemuskelen sakte gir etter når den føres inn. Herlig følelse ... men vanskelig å holde inne på grunn av formen. Den tredje og største pluggen krever tålmodighet og rikelig med glidemiddel. Men med tiden klarer du å gli over denne også. Når den er skikkelig fylt, føles prostataen din garantert klar for en sprutende orgasme.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig fint pluggsett med noe for enhver smak Den minste er utmerket som varmeapparat, så det er som det skal være I motsetning til de andre anmelderne har jeg ikke hatt noen problemer med å holde disse pluggene inne, så den mellomstore har vært med på jobb. Den store er litt av en utfordring - det skal jeg nok få til en dag. Alt i alt et sett som anbefales på det sterkeste
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful