Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy Analvibrator Liten var 1

Fantasy Analvibrator Liten

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne analvibratoren er utmerket for deg som ønsker en mindre vibrator med dype vibrasjoner.   Vibratoren er godt egnet hvis du har nettopp begynt - eller vil begynne - å eksperimentere med analstimuli.   Vibratoren har trinnløse vibrasjoner og gir deg mulighet til å velge akkurat hvor skånsom eller kraftig du vil ha stimuleringen.   For optimal nytelse anbefaler vi at du bruker et anal glidemiddel med vibratoren.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nydelig første analplugg
Anonymous - 13. mar. 2024
Hadde kjøpt den som en overraskelse og kjæresten syntes den så spennende ut. Den ser ikke så skummel ut når man prøver en buttplug for første gang. Det er veldig sexy at den kan vibrere. Det er et lite pluss med den. Alt i alt et godt kjøp og den har blitt brukt flere ganger :D
Maskinoversettelse fra sinful.dk
fantastisk produkt!
Anonymous - 4. mar. 2014
Superfint produkt. Jeg var litt bekymret for om leveransen var diskret nok, men den var ekstremt fin. Selve produktet er av super god kvalitet. Myk og smidig og lett å sette inn. Selve vibratordelen virker veldig kraftig når du slår den på, men det føles annerledes inni deg, bedre. Du bør kjøpe dette produktet hvis du vil oppleve fantastiske orgasmer. Den er lett å rengjøre og lett å "gjemme bort" hvis det er det du vil. :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
har blitt et must for oss
Anonymous - 13. mar. 2024
Selv om det forårsaket et hevet øyenbryn da kjøpet ble kunngjort, har det raskt blitt venner med kjæresten min. Passende størrelse og vibrasjon. Vi er fornøyde med den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful