Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm Penisring med Buttplug var 1

Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm Penisring med Buttplug

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du gjerne ha en stimulerende sexopplevelse med både penisring og en buttplug, i tillegg til herlige vibrasjoner? Da er Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm et godt valg for deg.

Penisringen forlenger din ereksjon, samtidig med at ballstretcheren strammer rundt dine testikler, for en ekstra pirrende dimensjon. Buttpluggen beveger seg i takt med dine bevegelser, hvilket gjør produktet ideelt å bruke under samleie.

Den har hele 3 vibratorer som stimulerer både deg og din partner på den mest nytelsesfulle og pirrende måten. De tre bulletvibratorene pirrer både penis, testikler og anus.

Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm er produsert i mykt og fleksibelt gummi. Den kan strekkes ut, så den vil passe de fleste størrelser. Det følger med 2 stk. AG10/LR54-batterier til de små bullets, men du skal kjøpe med 1 stk. AAA-batteri til den store.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elendig
kåre - 2. aug. 2019
Står ikke på noen måte til forventningene. To av tre vibratorer sluttet å virke etter kort tid. Skiftet batterier uten at det hjalp. Kastet i søpla.
Egentlig OK, men ikke perfekt
Arne - 6. aug. 2017
Strammer fantastisk godt rundt penis og testikler, og med en analplugg i anus og alle tre vibratorene på får jeg en fin hard ereksjon og fantastisk utlųsning. Jeg tųr imidlertid nesten ikke bruke buttpluggen igjen, fordi basen er for myk, og den ble trukket helt inn i anus ved utlųsning, med oppstramming og avslapping av lukkemuskelen. Den kunne selvfųlgelig trekkes ut med stroppen mellom penisringen og pluggen, men det var litt ubehagelig. Hvis det ble laget en bedre, litt stųrre base, ville den vęrt perfekt for meg. Jeg har bare brukt den alene til onani.
0
Kunne vært bedre.
Anonymous - 12. apr. 2021
Vi har prøvd den på kjæresten min en gang så langt, det var litt vanskelig i begynnelsen, men så var det lett å sette på ringene. Problemet er med pluggen, den er veldig glad for å komme ut. Burde vært noe som stopper bedre.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful