TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm Penisring med Buttplug var 1

Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm Penisring med Buttplug

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil du gjerne ha en stimulerende sexopplevelse med både penisring og en buttplug, i tillegg til herlige vibrasjoner? Da er Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm et godt valg for deg.

Penisringen forlenger din ereksjon, samtidig med at ballstretcheren strammer rundt dine testikler, for en ekstra pirrende dimensjon. Buttpluggen beveger seg i takt med dine bevegelser, hvilket gjør produktet ideelt å bruke under samleie.

Den har hele 3 vibratorer som stimulerer både deg og din partner på den mest nytelsesfulle og pirrende måten. De tre bulletvibratorene pirrer både penis, testikler og anus.

Fantasy C-Ringz Ironman Ass-Gasm er produsert i mykt og fleksibelt gummi. Den kan strekkes ut, så den vil passe de fleste størrelser. Det følger med 2 stk. AG10/LR54-batterier til de små bullets, men du skal kjøpe med 1 stk. AAA-batteri til den store.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elendig
Står ikke på noen måte til forventningene. To av tre vibratorer sluttet å virke etter kort tid. Skiftet batterier uten at det hjalp. Kastet i søpla.kåre - 2. aug. 2019
Egentlig OK, men ikke perfekt
Strammer fantastisk godt rundt penis og testikler, og med en analplugg i anus og alle tre vibratorene på får jeg en fin hard ereksjon og fantastisk utlųsning. J... Les mer
Arne - 6. aug. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful