TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator var 1

Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Drømmer du om et sexleketøy som kan tilfredsstille deg på flere forskjellige måter? Da er Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator noe for deg.

Det unike sexleketøyet er en blanding av en vibrator og en stimulator. Vibratoren utgjør én ende av leketøyet, mens den andre utgjør stimulatoren med sin suge-funksjon som kan kombineres med tre slags tilbehør.

Vibratoren har myke, runde former og hele 12 innstillinger som kan nytes på klitoris eller i skjeden. Stimulatoren er også utstyrt med 12 pirrende sugeintensiteter. 

Stimulatorens kortere ender forvandler Climax-Her til en klassisk klitorisstimulator, mens den lange enden kan brukes til å suge på brystvortene dine. Du kan også invitere partneren din med i leken, så dere kan deles om nytelsen.

Fantasy for Her Ultimate Climax-Her Vibrator er laget av silkemykt silikon og er dessuten vanntett. Du lader enkelt opp produktet med USB-kabelen som følger med.

OBS! Klitorisstimulatorer som denne bør ikke benyttes på piercede kroppsdeler. Vi anbefaler i stedet at du bruker en vibrator når du begir deg ut på orgasmiske eventyr.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Au!
Da jeg kjųpte denne var jeg veldig spent siden jeg har en satisfyer pro 2. Men disse to kan ikke engang sammenlignes. Dette leketųyet er et KRAFTIG sugende leke... Les mer
Clara - 5. apr. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful