Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy Lystkuler var 1

Fantasy Lystkuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vaginalkuler for kvinner som har lyst til å trene eller gjenopptrene bekkenbunnen og samtidig ønsker større sexlyst og generelt større følsomhet i skjeden. Du kan med fordel påføre kulene litt vannbasert glidekrem før du fører dem opp. På selve lystkulene er det en myk, fleksibel og svært holdbar snor, du drar forsiktig i når kulene skal tas ut. En enkel, behagelig og sikker løsning. Slik fungerer vaginalkuler:  Før lystkulene dine opp i skjeden og klem deretter fast om dem, slik som når du lager vanlige knipeøvelser. Start eventuelt med å gjøre øvelsene liggende til du har vennet deg til vaginalkulene. Liggende: Knip i opp til 5 minutter og hold pause etterpå. Det er viktig at du gjør det korrekt. Når du skal gjøre en knipeøvelse med kulene oppe, skal du gjøre en knipende bevegelse som starter bak ved anus. Flytt deretter den knipende bevegelsen fram mot skjedemusklene og prøv til slutt å dra navlen inn mot ryggen. Gående/stående: Når du har blitt sterk nok til å gå rundt med bekkenbunnskulene kommer du til å gjør knipeøvelsene uten å tenke over det. Kulene setter nemlig krav til musklene dine om å stramme opp for å klare å holde dem oppe. Kulene minner deg ikke bare om å stramme musklene, men du må også jobbe for å holde dem oppe. Du hører ikke kulene når du går rundt med dem.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kanonbullets: P
Cirkeline - 17. mar. 2017
Dette er de perfekte kegelkulene for meg! Jeg synes det er veldig fint at både snor og kuler er i samme materiale. Det gjųr dem veldig enkle å sette inn og rengjųre, og da er det mest hygienisk. Utenom det synes jeg stųrrelsen og vekten på kulene er bra og det tar arbeid å holde dem inne. Det er bra at det i beskrivelsen også står hvordan man bruker dem. Jeg har hatt mye nytte av det da jeg begynte å bruke kulene. Alle kvinner bųr seriųst vurdere å investere i et slikt sett, for jeg kan ikke komme på noe dårlig å si om det i det hele tatt.
0
Fin og enkel å bruke
Bella - 29. jul. 2018
Pent materiale og vekt er perfekt for de som er nysgjerrige på å leke med kuler, men som er usikker på om det er noe for dem. Det er enkelt å sette inn kulene og det gir god variasjon i forspillet med både en og to kuler. Snoren som holder ballene sammen er dekket av gummi, som gjųr det enkelt å holde alt rent og vekten gir god nytelse mens du trener. Anbefales på det sterkeste!
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful