Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy Orgasmus Rider Strap-on Sleeve var 1

Fantasy Orgasmus Rider Strap-on Sleeve

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fantasy Orgasmus Rider Strap On Sleeve er beregnet til at du kan ta den på og stimulere henne med enda mere fylde. Den er spesielt velegenet for deg som har det vanskelig med å få ereksjon, eller deg som bare ønsker noe mere fylde.   Sett penisen din inn i sleevet og spenn selene rundt kroppen. Selen som går rundt hoften er justerbar og kan bli opp til 130 cm. Vær oppmerksom på at selve sleevet ikke er hult hele veien igjennom. Sleevet har en total lengde på ca. 18 cm, men hulrommet inne i sleevet er kun ca. 12,5 cm langt.   Sleevet er formet som en allminnelig penis og gir derfor en veldig realistisk stimulasjon. Det er fremstillet i 100% naturgummi og er veldig mykt. Det er derfor behagelig å bruke.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med sleevet. Dette vil også gi en fantastisk glidende følelse, og stor nytelse for din partner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ekstra fylde
Anonymous - 13. mar. 2024
Anbefales på det sterkeste for førstegangsbrukere, selen er veldig vanskelig å ta på sammenlignet med billigere modeller. Den er ikke spesielt god eller tykk. De billigere modellene er mye bedre når det gjelder komfort, kvalitet og orgasmegaranti.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful