Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her var 1

Fantasy X-tensions Duo Clit Climax-Her

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du og din partner ha en helt ny opplevelse under sex, så bør dere prøve Fantasy X-tensions Duo Clit - Her.  Sleevet føres ned over penis og holdes på plass ved hjelp av ringen nederst, som festes rundt pungen. Den kan tilbasses i lengden ved å klippe av eventuelt overflødig "hud" i toppen av sleevet (før den tas på). Sleevet er svært fleksibelt, så det kan benyttes av de fleste menn.  Fantasy X-tensions Duo Clit Climax er videre utstyrt med to "ører" nederst, i likhet med den kjente rabbitvibratoren. Ørene har fem forskjellige pulseringsmønstre, som styres gjennom en fjernkontroll. Disse vil stimulere hennes klitoris samtidig med roten av hans penis, som kan gi en enda større nytelse.  Det flotte sleevet er laget i et svært mykt Fanta Flesh-materiale, som både sikrer en god passform og gir en realistisk følelse for begge parter. Produktet er vanntett, så dere kan ta det med i dusjen eller badekaret. Bruk gjerne glidekremen som følger med produktet, så blir produktet glattere, og enda mer behagelig å leke med.  Sleevet rengjøres enkelt med vann og såpe, og vi anbefaler at du etterbehandler det med en sexleketøysrengjøring, for å sikre ekstra god hygiene. Det følger med en liten tube i pakken. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Superenkelt å bruke
Anonymous - 7. may. 2018
Dette produktet er superenkelt å bruke. Litt kort hvis du er over gjennomsnittet, men morsomt og hyggelig for begge parter.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful