Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage var 1

Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Piff opp sexlivet med dette frekke sleevet. Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage er et sleeve som strammer rundt hans penis, og dermed gir en hardere og fyldigere ereksjon. Samtidig er den utstyrt med en liten vibrerende bulletvibrator nederst, som både stimulerer han og henne samtidig. Bulleten kan også tas ut, og brukes som en minivibrator på hennes klitoris.

Fantasy X-tension Extreme Silicone Power Cage er laget i mykt og fleksibelt silikon, så det vil passe de fleste menn. Trekk gummiringen ned over hans kuler, og det vil forlenge og intensivere hans ejakulasjon.

Sleevet er vanntett, så dere kan ta det med i dusjen og badekaret. Sammen med sleevet kommer det en tube glidekrem, og ved å benytte denne vil det gjøre den enda mer sensuell og behagelig.

Sleevet rengjøres enkelt under varmt vann. Vi anbefaler at den etterbehandles med sexleketøysrengjøring, hvor det også følger med en liten tube i pakken. Dette for å sikre god hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Silikoner?
Anonymous - 12. apr. 2018
Jeg forventet at det skulle gi, men ikke nok i det hele tatt ... Det var umulig for meg å sette på. Flott design og kvalitet, men altfor stiv til å gi.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful