Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Feelztoys Gino Dildovibrator var 1

Feelztoys Gino Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Feelztoys Gino er en mindre dildovibrator med en liten tupp for g-punktsstimulering. Vibratoren er kraftig og lydsvak. Dildovibratoren har 7 forskjellige vibrasjonsmønstre, både statiske og pulserende. Gino er derfor ideell til deg som ønsker din første vibrator. Tips: Hvis du ønsker maksimal nytelse skal du samtidig bruke et godt vannbasert glidemiddel. Alle produktene er CE-godkjente og oppfyller alle RoHS' retningslinjer.  

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Klar vinner
Mone - 4. apr. 2018
Flott for en rask klitorisorgasme, men jeg blir litt lei av å holde den og fųle det plastlignende materialet. Relativt stille. Veldig god pris. Den har ulike vibrasjoner.
0
Sjokkerende fornųyd
Fru B - 12. jul. 2017
Vi er et par som har bruk leker i senga fųr, men vi trengte noe nytt
0
Men god stųrrelse :)
Sidsel J - 15. mar. 2017
Jeg synes dildovibratoren her har en veldig god stųrrelse, og liker at den er litt uskyldig å se på. Det er viktig for meg at lyden ikke blir overveldende, og denne har et helt OK lydnivå. Toppen er imidlertid akkurat spiss nok for meg, men til gjengjeld gjųr den det enkelt å treffe punket.
0
Fųrste ordentlige vibrator jeg kjųpte
Emine - 9. feb. 2018
Kjųpte denne vibratoren fordi jeg var ivrig etter å teste en. Har kunnet få orgasme ved hjelp av den. Har dog hovedsakelig fungert best når jeg stimulerte klitoris. Jeg synes det er fint at det er mange forskjellige vibrasjonsmųnstre, selv om jeg stort sett bruker det samme.
0
God fųrstegangsdildo i et deilig materiale
Malin - 29. aug. 2017
Jeg har aldri eid et sexleketųy, men som nylig singel googlet jeg litt rundt og fant denne rosa sųte tingen på Sinful. Siden de lovet en diskret forsendelse og jeg også kunne få den levert på et postkontor i stedet for hjem til mine foreldres postkasse (hvor jeg dessverre skriver fra akkurat nå), fųltes det som et godt alternativ. Og jeg kunne faktisk ikke gjette i det hele tatt hva som var i pakken da jeg hentet den! Jeg er kjempefornųyd med dildoen! Materialet fųles flott og jeg liker at den er litt "kurvete". De syv forskjellige vibrasjonene gir stor variasjon, men det var kanskje litt for lett å få tilgang til knappen selv om du ikke ville bytte program? Det kan vęre nųdvendig med litt trening fųr jeg finner ut hva jeg skal gjųre ;) Og jeg vil definitivt henvende meg til Sinful igjen når det er tid for en oppgradering! Rask, diskret og samtidig gode varer :)
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful