TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Feelztoys FemmeGasm Tapping Klitorisvibrator var 1

Feelztoys FemmeGasm Tapping Klitorisvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Den allsidige FemmeGasm fra Feelztoys er en spennende klitorisvibrator med to kraftige motorer, en i hver ende. I midten av det runde hodet er det et spesiell plass laget kun for nytelse som banker på klitoris rytmisk, mens den smale enden fungerer som en vibrator. Bland og match de forskjellige typene stimulering på vei til himmelske orgasmer.

Den silikonbelagte FemmeGasm bruker endringer i lufttrykk for å sende lufttrykk til midten av det runde hodet i et veldig raskt tempo, og sender kilende bølger av lyst gjennom klitoris. Bytt mellom de 6 mønstrene for å finne din favorittrytme og nyt de unike opplevelsene!

Håndtaket er en mer tradisjonell klitorisvibrator, med en smal, svingete spiss som vokser gradvis bredere. Det lar deg målrette vibratoren med de kraftige vibrasjonene med nøyaktig presisjon, eller spre dem over et større område. Her kan du velge mellom 3 hastigheter og 3 mønstre med vibrasjoner og herlig stimulering.

Lad din nye vanntette venn med den medfølgende USB-kabelen for opptil 60 minutter med ren tilfredshet. Rengjør den med vann og mild såpe eller rens spesielt laget for sexleketøy for best mulig hygiene.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful