Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
FemmeFunn Essenza Rabbitvibrator var 1

FemmeFunn Essenza Rabbitvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ta vel imot Essenza fra FemmeFun, en rabbitvibrator med en kraftig støt-funksjon som er klar til å velte deg om kull. Dens militære presisjon og insisterende bevegelser gjør den til en klimaksmaskin du kan stole på.

Med dens doble stimulering, forstår Essenza å gi deg valuta for pengene. Den eksterne stimulerende armen skjemmer bort klitoris med 3 vidunderlige hastigheter. De innvendige showet består av 7 dype støtende mønstre, som starter forsiktig og ender med jordskjelvlignende styrke, klar til å gi deg intense orgasmer. 

Rabbiten er laget i myk silikon. Den har en avrunda spiss som gjør det enkelt å treffe G-punktet. Både skaftet og den eksterne armen har en bølget overflate som føles deilig stimulerende mot dine lystpunkter. Med dens innførbare lengde på 10,5 cm og diameter på 3,2 cm er den et deilig, fyldig bekjentskap. 

Tilfør ditt favorittglidemiddel for å gjøre det hele ekstra behagelig. Husk å vaske leketøyet ditt etter hver gang du bruker det, enten med varmt vann og en mild såpe, eller med en sexleketøysrens. 

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful