Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
FemmeFunn Wireless Turbo Rabbit Vibrator 18 cm var 1

FemmeFunn Wireless Turbo Rabbit Vibrator 18 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Møt FemmeFunns Turbo Rabbit og bli overrasket over dens bemerkelsesverdige, roterende turboteknologi, som tilfører en helt ny guddommelig dimensjon til den klassiske kaninvibratoren.

Dildoen er en ekte tur-de-force med alle de behagelige egenskapene til en kanin, og inkluderer 8 kraftige vibrasjonsmoduser og skulpturert G-punktpresisjon. Skaftet sirkulerer i 360°-bevegelser i forskjellige hastigheter, og mens vibrasjonsmønstrene garantert vil gi ryggrads-prikende gleder på egen hånd, øker turboknappen både vibrasjoner og sirkulasjoner til maksimal hastighet og stimulering.

Kaninen er laget av silikon og det realistisk formede skaftet har utpregede årer og et tydelig penishode, alt laget for den ekstra spennende stimuleringen. Den er 18 cm lang, hvorav 10 cm kan settes inn, og har en diameter på 3,2 cm. Påfør vannbasert glidemiddel for å nyte det til det fulle.

Takket være den trådløse funksjonen og sugekoppen er håndfri lek en herlig mulighet. Dildoen kommer med en fjernkontroll, slik at du kan endre vibrasjoner og sirkulasjoner i henhold til dine individuelle ønsker. Leken er også selevennlig, noe som gjør den perfekt for både solo- og parutflukter.

Den vanntette kaninen er lett å rengjøre med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En morsom ramp
RJ Thorvald - 22. may. 2022
Det var en overtakelse til kona, som ble godt mottatt. Morsomt med fjernkontroll. Litt mye lyd. Bruk godt med silikonbasert glidemiddel. En morsom ramp, som var et artig leketøy i «trekanten». Vi kaller den rampegutten Thorvald

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful