Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Seductions Spill var 1

Fetish Seductions Spill

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker dere å utforske forskjellige sider av fetish- og SM universet? Et univers hvor bl.a. blindfold og bindebånd er en del av leken. Så er dette fetish spillet perfekt til dere. Spillet består av forskjellige spillekort, terninger, en fjær, bindetau, et blindfold og et lys. På hvert kort står det skrevet en utfordring. Dere kan selv velge hvilket kort dere skal utføre, eller la terningene bestemme! Sørg for å bli enige om et stopp-ord og snakk om hverandres grenser, før leken går i gang. Vi gjør deg oppmerksom på at spillereglene og -kortene er på engelsk, spansk, tysk og fransk.

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Finn din fetisj
Andrea - 14. jun. 2015
Settet er veldig bra for å prųve ut ulike typer fetisjer med partneren. Det er mange forskjellige å «velge» mellom eller la terningen bestemme,noe som gir mange muligheter til å undersųke hvor lysten og grensene går som par. Bindet er veldig fint kvalitet, og kortene er godt laget. Det virker imidlertid unųdvendig å ha dem på 4 forskjellige språk. Reglene er enkle å forstå, og spillet kan brukes som inspirasjon ved å lese fort kortene eller rett og slett spille. Er dog ikke spesielt romantisk, men mye mer for en kinky kveld.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful