Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Days Of Play Erotisk Spill var 1

Fifty Days Of Play Erotisk Spill

kr 239,00kr 179,25
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Days of Play er spillet som er perfekt for dere som gjerne vi ha ny og frekk inspirasjon til sexlivet. Spillet er inspireret av den erotiske triologien " Fifty Shades Of Grey". 

Spillet inneholder en terning og 50 små konvolutter i fem forskjellige nyanser, fra jomfrudommelig hvit, til forførende svart. Hver konvolutt inneholder enten en intim og romantisk ting som dere skal gjøre, en stimulerende lek eller en erotisk og forførende overraskelse.

Fargen som konvolutten har, indikerer hvor frekk eller uskyldig innholdet er. Det er kovoluttene som avgjør hvem av dere som skal være den dominerende og hvem som skal være den lydige. Hvilken farge dere skal nyte sammen avgjøres med terningen.

Fifty Shades of Play er velegnet til alle par som har lyst til å få en større intimitet, og lære hverandre bedre å kjenne.

MerkeCreative Conceptions
Produkt vekt (g)305
InkludertTerning, Konvolutter
Full lengde (cm)21
Bredde (cm)15
FargeBlå
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13642
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
A til Å
Tommy - 22. feb. 2022
Dette spillet byr på stor grad av variasjoner og "utfordringer" på en veldig grei og lettforståelig engelsk. Mesteparten av kortene er ting man kan gjøre "der og da", og selv om enkelte kort byr på lek som må planlegges over tid er det ingenting i veien for å bare legge disse til side og velge et nytt kort. Man kan egentlig legge opp til selv hvor lang tid man vil bruke på spillet og om man vil prøve ut de mer langtrekkelige utfordringene. Jeg anbefaler likevel å forsøke å følge kortene så langt det lar seg gjøre.
Gode kort og morsomt
Par 20 - 9. feb. 2022
Morsomt og romantisk :)
Veldig fornøyd med spillet
Hotlover - 14. jan. 2022
Etter de første to dagene tok vi oss begge i å gå å glede seg til kvelden (tiden vi spiller) for å se hva terningen ville. Vi kjøpte dette bare på gøy etter en reklame vi tilfeldigvis så, men oppdaget at det absolutt fall i smak. Åpnet opp for samtaler om vi kanskje skulle prøvd andre "leketøy" også, selv om vi er enige om at vi ikke trenger det
Meget fornøyd!
Gladjenta - 2. nov. 2021
Ekstra gøy i hverdagen!
Morsomt
Anonym - 22. sep. 2021
Morsomt og spennende!
Storfornøyd
Bonnie - 18. dec. 2018
Kjøpte denne i gave til sambo. Er storfornøyd med det og vi føler begge at vi et kommet nærmere hverandre, samtidig som vi får testet ut nye erfaringer sammen.
Spennende
Tine - 12. apr. 2018
Endel av kortene var litt vell optimistiske, men satte fart på sakene. Var spennende at kortene bestemte alt. Blitt brukt flere kvelder om vi vil prøve noe nytt og uforutsigbart.
Piff opp forholdet.
H - 24. jan. 2018
Noen av kortene vil kanskje ikke bli brukt, men jeg synes dette spillet er et av de bedre. God måte å få intimitet inn i parforholdet og å utfordre hverandre og seg selv hvis man er litt sjenert/uerfaren eller bare har dårlig fantasi.
Mange timers inspirerende underholdning.
U&C - 24. jan. 2018
Spillet kan være med på å inspirere til nye leker og måter å nyte hverandre på, og så er det morsomt at det er terningen og kortene som bestemmer hva som skal skje og hvem som skal ta initiativet (det bare én som trenger å ta initiativet til å finne frem spillet). At spillet er på engelsk kan være både en fordel og en ulempe. En fordel fordi noen ting er lettere å forstå på engelsk, men en ulempe fordi det for noen kanskje krever at man tar med en ordbok i sengen eller hvor enn kortene sender dere.
Gjør hverdagen spennende!
Lou97 - 24. jan. 2018
Enkel å bruke og den kjedelige hverdagen blir litt mer spennende. Det er mange timers lek og jeg angrer ikke på kjøpet.
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful