Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Darker Desire Explodes G-Punkts Vibrator var 1

Fifty Shades Darker Desire Explodes G-Punkts Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La din lyst eksplodere med den lekre Desire Explodes G-Punkts Vibrator, som er en eksklusiv stav vibrator designet spesielt for å gi deg ekstra kraftige G-punkts orgasmer.

Det ergonomiske skaftet i silkemykt silikon er behagelig å ta på, og ender i en myk bue som er designet til å stimulere det mest lystfulle, indre punktet ditt.

Lek med de 8 mønstrene og 12 hastighetene alene under onani, eller la partneren din overta kontrollen over lysten din og orgasmene dine.

Oppladbar via det medfølgende USB-støpslet. 120 minutters opplading gir 60 minutters leketid.

Flott oppbevaringspose i silke-look følger med, slik at du enkelt og diskré kan ta G-punkts staven med på farten.

Del av den offisielle Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designet i samarbeid med forfatteren bak bestselger-bøkene, E.L. James

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ja takk, mister!
Miss. Grey - 25. jan. 2018
Denne vibratoren har rett å slett tatt meg med storm! 1. Designet er SPOT ON! Materialet er herlig og fløyelsmykt, og den ser veldig eksklusiv ut. 2. Formen er PERFEKT! Størrelsen er ikke overveldende, men "hodet" eller bøyen på den er utformet sånn at den ikke kan unngå å treffe g-punktet. 3. Vibrasjonene er FANTASTISKE! Jeg rakk bare 7 av hastighetene før jeg nådde klimaks, så jeg har mange nivåer og former til gode. Alt i alt en helt fantastisk og deilig venn å ha i nattbordskuffen :)
Ja, takk, sir!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne vibratoren er helt fantastisk! 1. designet er FANTASTISK! Materialet er av høy kvalitet og fløyelsmykt, og det hele ser fantastisk luksuriøst ut. 2. designet er PERFEKT! Størrelsen føles ikke for stor, men "hodet" eller den bøyde delen treffer virkelig g-punktet. 3. Fargene er FANTASTISKE! Jeg rakk bare å prøve 7 hastigheter før klimakset overrumplet meg, så det er fortsatt mange flere vibrasjoner og rytmer å prøve. Virkelig fantastisk og en herlig frekk fyr til nattbordskuffen :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
"Magi"
Anonymous - 8. mar. 2017
Magisk og superglad.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ja, sir!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne vibratoren har rett og slett tatt meg med storm! 1. Designet er SPOT ON! Materialet er deilig og fløyelsmykt, og den ser supereksklusiv ut. 2. Formen er PERFEKT! Størrelsen er ikke overveldende, men "hodet" eller bøyen er utformet slik at den ikke kan unngå å treffe g-punktet. 3. Vibrasjonene er FANTASTISKE! Jeg nådde bare 7 av hastighetene før jeg klimaks, så jeg har mange nivåer og mønstre å gå. Alt i alt en flott og frekk venn å ha i nattbordskuffen :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful