Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Darker Primal Attractions Jiggle Analplugg var 1

Fifty Shades Darker Primal Attractions Jiggle Analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ønsker dere å tilføre ekstra intensitet til anallekene deres?

Primal Attractions Jiggle er en tradisjonelt utformet og mellomstor buttplug.

Den avrundede spissen og det myke silikonmaterialet gjør den enkel og behagelig å føre inn og bære. Pluggen er derfor velegnet til lengre tids lek, samt til dere som nettopp er begynt å eksperimentere med anale leker.

Primal Attractions Jiggle er dog mer enn en vanlig analplugg. En stålkule ruller fritt inne i pluggen, hvilket gir en ganske annerledes type analstimulering når du beveger deg. Den buede basen legger seg fint mot mellomkjøttet og holder pluggen på plass.

En diskré og silke-aktig oppbevaringspose medfølger.

Analkjedet inngår i den offisielle Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designet i samarbeid med forfatteren bak bestselgerbøkene, E.L. James.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fifty shades buttplug!
Betina og Michael - 25. jan. 2018
Det var en litt større buttplug enn vi hadde regnet med, men vi ga den likevel en sjanse. Det har gått veldig bra og vi har hatt noen frekke timer sammen med den. Kjæresten min har brukt den på meg og det har vært utrolig pirrende for både han og meg. Kulene i pluggen kan merkes litt når vi har sex og pluggen er inne i meg. Den gir ikke mye stimulanse, men det er veldig pirrende at det er noen små rykninger i den av og til.
Min nye bestevenn!
Pernille - 25. jan. 2018
Jeg elsker denne pluggen. Den fyller godt uten at den tar for stor plass. Formen gjør at den er lett å sette på plass, og den blir der den skal være. Den vibrerer deilig når jeg går og beveger meg, men det er vilt intenst når kjæresten min gir meg et lite lett klaps på baken, det skal ikke mye til, men det får kulene i pluggen til å vibrere vilt. Den gir herlig stimulans når vi har sex.
Helt fantastisk til sitt bruk
Asterix - 22. jul. 2017
Veldig deilig og morsom plugg! Beregnet for lengre bruk og ikke så mye inn/ut pga stor kontrast mellom bredeste og smaleste delen av pluggen samt utforming av basen som er meget smal i kontrast til de typiske runde basene som finnes på de fleste analplugger. Dette er ikke pluggen for å "varme opp" i anallek, men heller for seksuelt rollespill eller for å ha noe inni seg mens man gjør andre seksuelle og ikke seksuelle ting. Den smale og avlange basen er litt vanskelig for en partner å holde i ved anallek, men pluggen sitter meget godt når den er satt i og vil garanter aldri "falle ut", selv med mye fysisk aktivitet. Den kan ikke sees gjennom undertøy og blir omtrent usynlig når man står oppreist. Basen gir et godt "hold"/"grep" i baken, presser godt og behagelig mot mellomkjøttet og kulen inni gir veldig spennende stimuli. Bruksområdet for en slik plugg kan være (foruten å ha den i under samleie), under en tur i butikken, under husvasken, eller i beste fall under tur på byen. Det å gå i trapper vil aldri bli det samme etterpå;) Jevnt over så er pluggen bøyelig og myk, men dog mye fastere en mange andre rene silikonplugger pga at den skal romme den bevegelige kulen. Tuppen og basen er godt bøyelig ala rene silikon plugger, men den er ganske fast på det bredeste området. Tenk "myk silikon rundt plast" følelsen på det midtre partiet av pluggen. Nybegynnere bør derfor være litt obs hvis partneren skal sette den i, siden den "spretter på plass" i det den tykkeste delen er forbi anus, noe som kan oppleves litt brått. Hold litt igjen i pluggen i det den settes i for å unngå dette. Ved uttak gjelder det samme, at når den først er på vei ut så spretter den lett litt ut, noe som igjen kan oppleves litt brått. Dette er som sagt en plugg som er laget for å putte i og ha inne, ikke så mye for gjentakende penetrering.. fantastisk til sitt bruk og kan varmt anbefales for nybegynnere+, altså de som tar steget videre ved spennende lek gjerne utenfor soverommet og lengre tids bruk. Kulen inni pluggen gir en meget unik sensasjon, men er tydeligs ved "opp og ned" bevegelse, ala å gå i trapper. Finishen på pluggen er delikat og myk, men samler lett litt lo og støv slik det er for alle silikon leketøy av denne type finishen. Den ser sort ut på bildene men heller mer mot mørk blålilla i fargen. Høy kvalitet, lekker, meget behagelig og god.
Min nye bestevenn
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er helt vill etter denne stiften. Den fyller godt uten at det føles som for mye. Formen gjør at den holder seg godt på plass, og den sitter virkelig der den skal. Den rister herlig når jeg går eller på annen måte beveger meg, men føles veldig intens når kjæresten min klasker meg lett på rumpa. Det skal ikke engang så mye slag til før kulene på pinnen rister som bare det. Stiften stimulerer fantastisk under sex.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Min nye bestevenn
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker denne pluggen. Den fyller skikkelig uten å ta for mye plass. Formen gjør at den sitter der den skal og slik den skal. Den rister på en herlig måte når jeg går, men det er når partneren min gir meg et lett klaps på rumpa at det føles mest intenst, for da begynner kulene inne i pluggen å riste skikkelig. Den gir også god stimulering når vi har sex.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Min nye bestevenn
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker denne pluggen. Den tar mye plass uten å ta opp for mye plass. Formen gjør den enkel å sette på plass, og den blir sittende der den skal. Den rister fint når jeg går og beveger meg, men det er veldig intenst når kjæresten min gir meg et lett klaps på rumpa, det skal ikke så mye til, men det får kulene i pluggen til å riste som bare det. Det gir en fin stimulering under sex.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fifty shades rumpeplugg
Anonymous - 4. apr. 2017
Det var en noe større buttplug enn vi hadde forventet, men vi ga den likevel en sjanse. Det har gått ganske bra, og vi har hatt noen veldig frekke timer med den. Kjæresten min har brukt den på meg, og det har vært utrolig deilig for både ham og meg. Kulene inne i pluggen kan kjennes litt hvis vi har sex mens pluggen er i meg. Den gir ikke så mye stimulering, men det er veldig pirrende at det kommer noen små rykk innimellom.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful