Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Darker Something Darker Glas Butt Plug var 1

Fifty Shades Darker Something Darker Glas Butt Plug

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Gi partneren din en luksuriøs anal opplevelse med den elegante Something Darker Glas Butt Plug.

Utover å gjøre pluggen vakker å se på, gir det bruddsikre røykfargede glasset en pirrende kjølig og spesielt en glatt følelse mot huden, mens den tynger og fyller ut på den helt riktige måten.

Med litt glidemiddel gjør den tilspissete toppen og det smale designet det enkelt å føre inn pluggen, som likevel er mest egnet til dere som har eksperimentert litt med det anale universet før. Den runde bunden sikrer at pluggen blir hvor den skal, mens dere leker.

Stimulér din partners sanser ekstra ved å avkjøe eller varme opp pluggen litt før bruk. Kun 10 min. i kjøleskapet eller varmt vannbad er nok til helt nye anale opplevelser.

Diskré oppbevaringspose i silke-look følger med.

Del av den offiselle Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designet i samarbeid med forfatteren bak bestselger-bøkene, E.L. James.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ypperlig, akkurat passe, glassplugg
Gaijin - 28. sep. 2017
Denne har herren og fruen hatt glede av i et par uker nå. Som med andre glassplugger er noe av det morsomste å leke med temperaturer med slike. Har man holdt dem en stund i vann, så de er blitt gjennomvarmet, vil de holde tempen en god stund. Funksjon: omkrets og utforming gjør at denne pluggen nok er for de som ikke skal prøve bakdørsleker for første gang (da vil den lille vibrerende pluggen til fifty shades være et bedre utgangspunkt). Men, for de som har tatt det første skrittet ut o denne verdenen er den helt fantastisk. Vi kjøpte denne sammen med icicles no 25, og denne er absolutt favoritten. Begge sitter godt på plass, slik en plugg skal selvsagt, men der icicles no 25 har en så brå tapering inn til basen at den blir litt vond og vanskelig å få ut er denne pluggen mye mye bedre. Lite tilleggstips her er å bruke fingrene rundt lukkemuskelen mens pluggen sitter inne, da det er god nok plass mellom foten og selve pluggen til å leke rundt åpningen. For herren er ikke denne så veldig stimulerende når brukt på ham, men på henne har den fungert utmerket. At pluggen er så hard (og vid ved basen), fører absolutt til en ekstra dimensjon under samleie. Den gjør henne "trangere" og taperingen mellom base og selve pluggen, treffer perfekt for ekstra stimuli for begge. Design: delikat fargevalg og utforming gjør dette til et leketøy man ikke vil ha noen kvaler med å trekke frem fra nattbordskuffen der den ligger som en liten mørk "hemmelighet" i den fine lille posen sin ;) Materiale: upåklagelig så langt, og glassprodukter skal som kjent holde i mange mange år. Lett å rengjøre og fordel at man kan bruke silikonbasert glid i tillegg!
Fifty shades darker glass butt plug
Anonymous - 9. apr. 2017
Fantastisk behagelig og akkurat passe stor. Enkel å bruke og blir ekstra fin når du både kan kjøle den ned og varme den opp. Likte den skarpt og kommer definitivt til å bli brukt flere ganger.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful