Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator var 1

Fifty Shades Freed Deep Inside Klassisk Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå kan du endelig gi etter for dine innerste lyster med den oppladbare vibratoren Fifty Shades Freed Deep Inside.

Det eksklusive designet med den bølgende overflaten i silkemyk silikon gir deg en ekstra intens stimulering mens du leker deg gjennom de tre hastighetene og syv pirrende vibrasjonsmønstrene. 

Vibratoren er dessuten vanntett, så du kan bruke den til frekke fornøyelser i badekaret eller i dusjen, enten du er alene eller sammen med en partner. 

I tillegg har vibratoren en egen reiselås-funksjon, slik at den ikke starter av seg selv i tide og utide. Hold bare av/på-knappen inne i fem sekunder for å aktivere eller deaktivere låsen.

Deep Inside er en del av den offisielle Fifty Shades Freed Pleasure kolleksjonen, som er designet i samarbeid med E.L. James, forfatteren bak de populære bøkene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ok, men ikke som forventet
Ærlige meg - 5. aug. 2019
Materialet er hardere enn hva jeg hadde forventet, «rillene» i dildoen er harde og det er nesten vondt å bruke den. Vibrasjonene synes jeg er alt for heftige, det er én «rolig» vibrasjon, men alle de andre er så kraftige at jeg ikke kan holde vibratoren på klitoris da det er så intenst. Når jeg først bestilte dette leketøyet var det noe galt med det, men takket være god kundeservice fikk jeg tilsendt et nytt. Basen som man skrur av for å lade har låst seg på det nye leketøyet, men siden jeg hadde et ekstra ødelagt leketøy byttet jeg bare basene. Jeg kan vel si at jeg er fornøyd med leketøyet som det er, men jeg hadde ikke kjøpt det igjen. Jeg ville heller hatt et mykere materiale og roligere vibrasjoner, med mindre risiko for malfunksjoner.
Høyt lydnivå
Ærlige meg - 5. aug. 2019
Jeg vil også legge til at lydnivået på vibratoren er svært høyt, og ikke særlig diskret. Jeg som bor sammen med andre ville foretrukket noe stillere da jeg skjelden er hjemme alene, det høres ut som om jeg driller hull i veggen når jeg bruker vibratoren.
Silkemyk.. not so much
Annette - 23. mar. 2018
Står at overflaten er silkemyk.. trodde det betydde at den var glatt, men det er den definitivt ikke. Ganske sticky og slett ikke noe som minner om silke. Stort minus. Størrelsen og formen er grei. Ser fin ut, men det er jo ikke viktig. Kunne tenkt meg at den hadde litt større 'base' å holde i, så du slipper å ha hendene oppover skaftet eller balansere fingertuppene på kanten. Ok vibrasjoner. Personlig foretrekker jeg de dypeste/laveste for å få mer følelse. Det står i beskrivelsen at det er dreiehjul, men du trykker deg gjennom menyen i bunnen. Og den er oppladbar, ikke aaa batteri, som det står. Passe lydnivå. - det er ikke noe jeg er opptatt av. Følger med en pose den kan oppbevares i. Helt ok - men siden jeg ikke kan fordra glidemiddel er det et stort minus at den ikke er glatt. Synd at det ikke står riktig i beskrivelsen.
en liten sensasjon
NGP - 25. jan. 2018
Hvis du vil ha noe som går dypere, er dette det beste valget.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful