Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-punktsvibrator var 1

Oversikt

Nå kan du endelig få det beste av begge verdener, og nyte både klitoris og G-punktsorgasmer med Lavish Attention Klitoris og G-punktsvibratoren fra Fifty Shades Freed.

La deg ikke lure av vibratorens diskré og silkemyke ytre. Det gjemmer på en ytterst effektiv dobbelvibrator som skjemmer bort ditt hemmelige G-punkt og pirrer din klitoris på samme tid. Hva mer kan man ønske seg? 

Lavish Attention har syv vibrasjonsmønstre og tre hastigheter for skreddersydd nytelse. Den er dessuten vanntett og oppladbare, så kan du få frekke opplevelser når og hvor som helst.

Vibratoren har en særlig Travel Lock-funksjon som sikrer at den ikke starter av seg selv i utide. Hold bare on/off-knappen inne i fem sekunder for å aktivere eller deaktivere låsen. 

Den er en del av den offisielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, designet i samarbeid med E.L. James, forfatteren bak de populære bøkene. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fųrste G-punktsorgasme
Annika - 16. sep. 2020
Jeg var så skeptisk til denne og kjųpte den bare på grunn av de gode anmeldelsene den allerede hadde, men var forberedt på å bli skuffet siden jeg har vanskelig for å få orgasme. Men den skuffer virkelig ikke, og etter noen forsųk fikk jeg min fųrste G-punkt orgasme noensinne, YAY! Den er en fin design, men det tok bare noen få minutter å finne ut av funksjonene. Den kommer med tydelige instruksjoner. Anbefales.
0
Intense orgasmer
Josefine - 12. mar. 2019
Flott for intense, langvarige og flere orgasmer. Jeg blir opphisset ved tanken på hva den kan gjųre
0
Genialt
Nicoline - 9. dec. 2018
Akkurat det du trenger hvis du vil ha flere orgasmer på rad
0
kjempefint for den verste sulten
Liten mus - 28. dec. 2017
Delen laget for G-punktet er virkelig godt laget, og den får jobben gjort fra fųrste bruk. Du bųr da legge til mer volum på klitorisdelen. Produktet er veldig fleksibelt, både i design og vibrasjonsmodus. Når det gjelder formen på produktet, er det er problem at håndtaket ikke er plassert mye lenger nede og bųyer seg fremover, men likevel et fint lite sexleketųy for en kjapp en!
0
Herlig!
Elin - 6. may. 2020
Jeg kjųpte denne da min gamle gikk i stykker og jeg er så fornųyd! Den er tilgjengelig på alle de riktige stedene samtidig og er meget tilfredsstillende.
0
G-punkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Kona likte det veldig godt.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-punktsvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful