KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-punktsvibrator var 1

Fifty Shades Freed Lavish Attention Klitoris og G-punktsvibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Nå kan du endelig få det beste av begge verdener, og nyte både klitoris og G-punktsorgasmer med Lavish Attention Klitoris og G-punktsvibratoren fra Fifty Shades Freed.

La deg ikke lure av vibratorens diskré og silkemyke ytre. Det gjemmer på en ytterst effektiv dobbelvibrator som skjemmer bort ditt hemmelige G-punkt og pirrer din klitoris på samme tid. Hva mer kan man ønske seg? 

Lavish Attention har syv vibrasjonsmønstre og tre hastigheter for skreddersydd nytelse. Den er dessuten vanntett og oppladbare, så kan du få frekke opplevelser når og hvor som helst.

Vibratoren har en særlig Travel Lock-funksjon som sikrer at den ikke starter av seg selv i utide. Hold bare on/off-knappen inne i fem sekunder for å aktivere eller deaktivere låsen. 

Den er en del av den offisielle Fifty Shades Freed Pleasure Collection, designet i samarbeid med E.L. James, forfatteren bak de populære bøkene. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fųrste G-punktsorgasme
Jeg var så skeptisk til denne og kjųpte den bare på grunn av de gode anmeldelsene den allerede hadde, men var forberedt på å bli skuffet siden jeg har vanskelig... Les mer
Annika - 16. sep. 2020
Intense orgasmer
Flott for intense, langvarige og flere orgasmer. Jeg blir opphisset ved tanken på hva den kan gjųreJosefine - 12. mar. 2019
Genialt
Akkurat det du trenger hvis du vil ha flere orgasmer på radNicoline - 9. dec. 2018
kjempefint for den verste sulten
Delen laget for G-punktet er virkelig godt laget, og den får jobben gjort fra fųrste bruk. Du bųr da legge til mer volum på klitorisdelen. Produktet er veldig f... Les mer
Liten mus - 28. dec. 2017
Herlig!
Jeg kjųpte denne da min gamle gikk i stykker og jeg er så fornųyd! Den er tilgjengelig på alle de riktige stedene samtidig og er meget tilfredsstillende. Elin - 6. may. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful