TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fifty Shades Freed My Body Blooms Vibratortruse var 1

Fifty Shades Freed My Body Blooms Vibratortruse

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Ta saken i egne hender eller overflat kontrollen til din partner og få de frekkeste opplevelser med denne My Body Blooms Vibratortrusen fra Fifty Shades Freed.

Med 8 forskjellige vibrasjonsmønstre og 12 hastigheter får du alt fra mild pirring til intens stimuli når den lekre silikonvibratoren ligger gjemt i den eksklusive og justerbare Coco de Mer-trusen.

Det er med andre ord lagt opp til en orgasmefylt aften hjemme eller i byen med din elskede. Vibratoren er så diskré at dere enkelt kan holde leken hemmelig når dere er utenfor husets fire vegger.

Vibratoren har en egen Travel Lock-funksjon som sikrer at den ikke starter i utide. Hold enkelt on/off-knappen inne i fem sekunder for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Del av den offisielle Fifty Shades Free Pleasure Collection, designet i samarbeid med E.L. James, forfatteren bak de populære bøkene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales for par og alene
Liker godt at den har ledning og ikke går på batterier. Fordelen med å ha fjernkontroll er at man kan styre den fra over dynen, eller at en partner kan ta kontr... Les mer
Karen - 24. apr. 2020
Bra kvalitet
Ekstremt hot sexleketųy ... Og fungerer akkurat etter hensikten... Trusen som fųlger med er ikke super.. Det har også betydning så lenge leken er godDM - 23. jul. 2019
Trygirl
Vibrasjonene er ganske hųye, ville ikke brukt den i offentlighet med mindre det var på et sted med mye stųy.Jessica - 7. apr. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful