Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Freed Want to Play Bondage Tau 10 m var 1

Oversikt

Inviter din partner med inn i et helt nytt, erotisk univers av mild bondage, og overlat den fulle kontrollen med Want to Play bondagetauet fra Fifty Shades Freed.

Dere kan se frem til mange pirrende timer med det elegante og silkemyke tauet på 10 meter, som også har flotte detaljer i roségull.

Bruk gjerne tauet sammen med deres favorittsexleketøy, og opplev den ekstra pirrende dimensjonen som skapes når den ene part er underkastet den andre. 

Tauet er en del av den offisielle Fify Shades Freed Pleasure Collection, designet i samarbeid med E.L. James, forfatteren bak den bestselgende bøkene. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott tau
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg brukte dette tauet på kjæresten min, og hun ble så overrasket og ble veldig høy av det, anbefales på det sterkeste får en rangering på 10/10 fra oss, bruker fortsatt og vil gjøre det en god stund!
Maskinoversettelse fra sinful.se
flott
Anonymous - 7. jan. 2020
flott
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Skånsomt ben
Anonymous - 1. feb. 2019
Et utrolig glatt og silkemykt tau. Tauet er deilig å håndtere og ha på seg. Det myke, nesten silkemyke tauet innbyr til lek som ikke skal være for hard og etterlate mange merker, men likevel være frekk og pirrende. Du trenger ikke bekymre deg for at du ikke har nok tau til ulike typer lek. Den frekke lilla fargen gjør ingenting, selv ikke når det er hans tur til å bli bundet. Definitivt et produkt som kan anbefales for alle typer par. Nybegynnere og erfarne. Skal det være mykt eller hardt. Jeg vil imidlertid ikke anbefale det til et par som vil ha mange merker og brannsår etter bruk, for det er et mykt og deilig tau som på ingen måte er stivt eller klistrer seg til huden.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fifty Shades Freed Want to Play Bondage Tau 10 m

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful