Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Analt Glidemiddel var 1

Fifty Shades of Grey Analt Glidemiddel

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey Analglidemiddel er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.   Fifty Shades of Grey Analglidemiddel er et vannbasert glidemiddel utviklet spesielt for analstimulasjon. Den har en ekstra tykk og bløt konsistens og er veldig fuktighetsgivende, slik at du er sikret et godt utgangspunkt for analsex. Fordi Fifty Shades of Grey Analglidemiddel er vannbasert, er den også egnet til bruk sammen med alle former for sexleketøy, samt kondomer av alle materialer.   Fifty Shades of Grey Analglidemiddel vaskes lett av med vann.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefalt!
Tommy - 17. feb. 2022
Denne kombinert med Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum gjorde at min kone (og jeg) hadde vår beste opplevelse!
Utrolig god glidekrem:) anbefales
Jimmaren - 1. sep. 2019
Blitt brukt mye
Utrolig digg
PM/HA - 13. aug. 2018
beste analkrem jeg har prøvd til dags dato. den er enkel å ha med å gjøre og opprettholder en skikkelig god friksjon(kan virke littegrann klissete) kan anbefales til bruk med og uten leketøy.
Nydelig og vått
Gomtigom - 28. apr. 2020
Super deilig og vått glidemiddel, det tųrker ikke så lett ut og du trenger ikke bruke mye av det. Vi bruker den både med og uten leker
0
Fantastisk produkt
Emil - 9. jan. 2019
Virkelig et godt glidemiddel. Det er tykk og gjųr også åpningen din helt "våt", veldig enkel å bruke også, og det er en superenkel måte å bruke det på som jeg kan tenke meg å leke med deg selv eller partnere. Gleder meg til å få noen flere sexleketųy så jeg kan prųve dette glidemiddelet på sitt beste.
0
Super
Palle - 8. dec. 2018
Tųrker ikke lett ut. Vi har ikke brukt det analt, men på vibratorer. Min kone sier at det er det beste glidemiddelet hun noen gang har brukt.
0
Så herlig
PM/HA - 19. sep. 2015
beste analkrem prųvd til dags dato. den er lett å bruke og opprettholder veldig god friksjon (kan virke litt fet) kan anbefales til bruk med og uten leker.
0
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Et veldig godt produkt for rumpelek. Fukter bunnen så godt at lekene er en sikker suksess. Jeg anbefaler det!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Pettymys
Anonymous - 7. sep. 2018
Produktet var ganske skuffende. Jeg skjønte ikke engang da jeg bestilte at produktet var vannbasert (jeg antok automatisk at buttplugs var silikonbaserte). Klebrigheten varer ikke lenge, og jeg tror ikke det er noe bra for rumpelek, men som en grunnleggende tøffel er det et ok produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ubehagelig
Anonymous - 8. sep. 2018
Veldig ubehagelig å bruke :-) Brenner. Så det må være noe i den som mine steder ikke liker... Sinful øyekrem er helt fantastisk :-)
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful