Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon  var 1

Fifty Shades of Grey Ben Wa Vaginakuler i Silikon

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Disse Ben Wa Vaginakuler er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E.L.James, forfatteren av bestselger triologien.

Vaginakulene, Fifty shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls, kan brukes til to ting. De kan brukes alene til seksuell tilfredsstillelse, eller sammen med partneren din, eller til effektiv bekkenbunnstrening. Ben Wa kulene har den perfekte vekt og størrelse til nybegynnere, som ikke har prøvd vaginakuler før. Kulene veier totalt 64 g. Start liggende, med kulene inne i deg, mens du lager knipeøvelser. Når du blir sterk nok, kan du gå rundt med dem. Hvis du vil lese mer om bekkenbunnstrening, kan du lese vår "Guide til bekkenbunns trening" på sinful.no/blogg. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for at innføringen av kulene skal bli mest mulig behagelig. Det følger også med en flott oppbevaringspose, i sølvfarget sateng. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra!
Heihei - 5. aug. 2018
Jeg liker disse kjempegodt! De kjennes godt. Bra som oppvarming alene eller i tillegg til stimulering. God til trening av musklene i underlivet. Det eneste jeg synes trekker ned, er at selve kulene er av plast. De er enkle nok å rengjøre, men likevel litt tungvint. Men sånn i det store bildet - veldig fornøyd! Bruk glid!!
Deilige kuler
7078 - 13. mar. 2015
Dette var mitt sett med vaginal kuler,de er herlige og bruke,samboer merket tidlig resultater i skjeden. jeg har tilsammen 4 slike par nå og anbefaler de på det sterkeste. Eneste som er litt negativt er at etter en god del bruk så forsvinner fargen på kulene og de blir grå/hvit.men ingen skal jo se de så det spiller ikke så ikke så stor rolle. er kjempe fornøyd. enkle og rengjøre
Mer arbeid enn nytelse
Susanne - 3. dec. 2013
Disse Pleasure Balls er laget av et virkelig flott materiale. De er superfine å ta på og har små vekter inni som beveger seg.. Dessverre beveger de seg ikke mens du bruker dem med mindre du hopper rundt, og det er ganske vanskelig å gjųre mens du prųver å holde dem oppe.... De var enkle å rengjųre, men du må huske å ta ut de indre kulene, og de er ikke så lette å sette inn igjen uten at de snur seg i en vanskelig vinkel når du setter dem tilbake. Alt i alt syntes jeg det var mer jobb enn nytelse i disse, så de havner ikke hųyt på listen over favorittene.
0
Stimulerer fint
M.A - 31. may. 2015
Veldig god kvalitet, det kreves som sagt litt ekstra glidemiddel for å få dem inn. Ellers veldig behagelig, spesielt når man går. Enkel å håndtere også.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful