Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Deluxe Blackout Blindfold var 1

Fifty Shades of Grey Deluxe Blackout Blindfold

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dette Deluxe blindfold er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.   Blindfoldet, originale navn Fifty shades of Grey All Mine Deluxe Blackout Blindfold, er perfekt for forførelse og snille bondage leker.   Når synet fjernes vil alle andre sanser øke og de følelser som oppstår ved kyss, slikk og berøringer blir mer intense. Du vil merke din partner på en helt ny måte, enten det er deg som bruker blindfoldet eller deg som styrer leken. Selv den minste berøring vil føles veldig intens.   Deluxe Blindfoldet er laget av mykt svart og sølv sateng. Et pent blindfold som vil tilføre stil til deres bondageleker.   Blindfoldet knytes bak hodet med en knute og det myke stoffet gjør blindfoldet veldig behagelig å bruke.   I delen som sitter over nesen er det innsydd ståltråd som sikrer at blindfoldet sitter perfekt på ansiktet.   Kombiner evt. blindfoldet med snillle piskeslag eller berøringer fra en pirrende kilefjær.   Det medfølger en pen sølvfarget satengpose til oppbevaring av blindfoldet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
50 nyanser av hva?
Anonymous - 13. mar. 2024
Måtte velge mellom dette og et annet produkt! Angrer nå på at jeg ikke tok det andre produktet. Fordeler: Jada, navnet høres vakkert ut med tanke på bøkene og filmen. Men det er det eneste! Ulemper: Ingen nevner at det er en "spesiell" del som gjør at du kan forme den til brukerens nese. Og det fungerer ikke hvis brukeren ligger ned, da det er et gap og det faller lett av. Er du i ferd med å kjøpe en øyemaske for eventyr? Ta en titt etter en bedre som dekker hele øyet i stedet for halve.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful