Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Flogger Pisk var 1

Fifty Shades of Grey Flogger Pisk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne Flogger pisken er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.   Flogger pisken, originale navn Fifty shades of Grey Please Sir Flogger, gir deg sjansen for å realisere dine SM fantasier, med pirrende berøringer og skarpe sensuelle slag. Flogger pisken er, med sine sølvremmer i kunstlær og svarte håndtak med stropp, virkelig stilig. Samtidig er den i god kvalitet og kan holde til litt av hvert. Den har den perfekte størrelse til at du kan ta den med i vesken eller kofferten - ganske diskré.   De 48 sølv-remmer vil svinge i takt med hver bevegelse du lager. Den er ideell til både snille berøringer på huden, samt de noe hardere slag, som vil frembringe en varmende fornemmelse på huden.   Husk å avtale et stopp-ord, før leken starter, som dere kan bruke hvis én av dere ønsker at leken skal stoppe.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
super
fllf - 9. may. 2020
super
0
Ikke veldig imponerende
Katie - 20. mar. 2016
Jeg er skuffet over dette produktet. Selv om håndtaket er fint nok, virker det veldig skjųrt. Uten tvil et nybegynnerprodukt, og selv om jeg har langt fra mye erfaring selv, synes jeg ikke det er nok styrke i det. Mer egnet til å klaske kjųnnsorganer enn baken mener nå jeg. 2/5 stjerner for den prestasjonen.
0
En myk start
Sųren - 9. sep. 2014
Vi er nybegynnere innen bondage og S/M og for oss har Flogger-pisken vęrt et flott leketųy for å utforske nye seksuelle opplevelser. Den er pirrende når den beveges over kroppen, men det skader ikke å bli truffet med den. Vil definitivt anbefale den som et sexleketųy for nybegynnere.
0
Allsidig
Anna - 8. sep. 2014
Nydelige floggere som kan brukes til å kjęrtegne kroppen, ved å la pisken gli over huden. Du kan enkelt variere det, du kan prųve deg på et hųyt smell eller en fin smerte om du slår.
0
Hyggelig
Anonymous - 13. mar. 2024
Moro og kiling for ensom lek på tomannshånd
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fantastisk
Anonymous - 2. jul. 2015
Hehe jeg og samboeren min fant en slik da vi passet hus for et vennepar, og måtte selvfølgelig prøve den!!! SÅ utrolig deilig og gir en litt sviende følelse avhengig av kraften i slaget, men anbefales absolutt! Har selv bestemt meg for å anskaffe meg en! ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
flott
Anonymous - 5. jul. 2020
flott
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Gud
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi kjøpte denne for moro skyld og ble positivt overrasket. Den er veldig fint innpakket og har en fin pose som gjør det enkelt å oppbevare den. Den er laget i veldig god kvalitet og er morsom å leke med. Den anbefales for deg som vil sprite opp litt, uansett om du har lest Fifty Shades eller ikke :-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ønsket som gikk i oppfyllelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte denne til kona - ønsket meg en bursdagsgave - og for en natt det ble. Hun fikk den om morgenen på sengen og kunne se at hele dagen var lang :-) Kan bare anbefale andre å prøve denne spennende og vakre floggeren, som har en praktisk pose for senere oppbevaring.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful