Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Oppladbar Wand Vibrator var 1

Fifty Shades of Grey Oppladbar Wand Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey Oppladbar Wand Vibrator er en meget kraftig vibrator, perfekt for både massasje av såre muskler, men ikke minst til stimulering av klitoris-området. Len deg tilbake og nyt de åtte kraftige og forskjellige vibrasjonsmønstrene - Både med eller uten klær. Den oppladbare wand vibratoren ligger godt i hånden, enkelt å betjene, og den er trådløs. Wanden er, til forskjell fra de originale Magic Wands, oppladbar, og lades ved hjelp av den inkluderte USB-lader. To timers ladning er nok til en hel time lystig lek. For ekstra nytelse, anbefaler vi at du smører vibratorhodet med et godt vannbasert glidemiddel. I esken ligger også en eksklusiv oppbevaringspose i sateng.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkel med høy nytelsesfaktor
Gigi - 19. jan. 2018
Er generell fan av produktene fra Fifty Shades of Grey serien. Enkel å bruke, og et stort pluss at leketøyet er oppadbart. Moro å prøve de forskjellige vibrasjonen, men personlig holder jeg meg som regel til 3 av de vibrasjonen det er å velge mellom . Wand Vibrator har en fin størrelse, som fungerer både hejmme, og er lett å ha med seg på reise.
Enkel med høy nytelsesfaktor
Gigi - 19. jan. 2018
Er generell fan av produktene fra Fifty Shades of Grey serien. Enkel å bruke, og et stort pluss at leketøyet er oppadbart. Moro å prøve de forskjellige vibrasjonen, men personlig holder jeg meg som regel til 3 av de vibrasjonen det er å velge mellom . Wand Vibrator har en fin størrelse, som fungerer både hjemme, og er lett å ha med seg på reise.
Anonymous - 13. mar. 2024
Min favorittleke! Uten tvil. Men det kunne vært flere høyere nivåer
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fint leketøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Ganske sterke vibrasjoner, men kunne vært litt sterkere, vibrasjoner gjør henne gal og den er akkurat tykk nok hvis du vil ha invertervibrasjoner og hun vil ha det også :).
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful